ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Με τον πρωθυπουργό της Βόρειας Μακεδονίας Ζόραν Ζάεφ συναντήθηκε σήμερα ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ Αλέξης Τσίπρας στο πλαίσιο της συμμετοχής του στο πρώτο “Prespa Forum Dialogue” (Φόρουμ Διαλόγου των Πρεσπών) που διεξάγεται στην πόλη Οχρίδα.
Ο κ. Τσίπρας τόνισε κατηγορηματικά κατά την συνάντηση την σημασία που έχει η πιστή εφαρμογή της Συμφωνίας των Πρεσπών ιδίως ως προς δημόσιες οντότητες και σχολικά βιβλία και του ζήτησε να προχωρήσει στα επόμενα βήματα σε αυτήν την κατεύθυνση.
Από την πλευρά του ο κ. Ζάεφ διαβεβαίωσε ότι δρομολογούνται την επόμενη περίοδο οι αλλαγές σε σχέση με τις ομοσπονδίες που δεν έχουν ακόμα αλλάξει το όνομά τους και ότι ήδη ολοκληρώνονται οι αλλαγές σε ορισμένες από αυτές.
Παράλληλα τόνισε ότι τα νέα διαβατήρια με το συνταγματικό όνομα θα διανεμηθούν αυτές τις μέρες και ο ίδιος θα πάρει το δικό του τη Δευτέρα.
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- F1 Ιταλία: Το GP Σε 20 εικόνες
- Γεωργιάδης: Από το 2026 θα ενταχθούν στην κατηγορία για βαρέα και ανθυγιεινά οι νοσηλευτές
- Credit Agricole: Έτοιμη να πληρώσει €88 εκατ. για υπόθεση αποφυγής φόρου μερισμάτων στη Γαλλία
- Οι «Ημέρες Καριέρας» της ΔΥΠΑ επιστρέφουν στη Θεσσαλονίκη – 100 επιχειρήσεις προσφέρουν πάνω από 3.000 θέσεις εργασίας
