ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Νέα σεισμική δόνηση ταρακούνησε την Νίσυρο
Σεισμός εντάσεως 4 Ρίχτερ σημειώθηκε στην Νίσυρο το μεσημέρι της Παρασκευής. Σύμφωνα με το Γεωδυναμικό Ινστιτούτο, το εστιακό βάθος εντοπίζεται στα 15,4 χιλιόμετρα, και το επίκεντρο 25 χιλιόμετρα νοτιοδυτικά του νησιού.
Σημειώνεται ότι η σεισμική δόνηση είναι μια από τις πολλές σεισμός που ακολούθησαν μετά το σεισμό των 5,7 Ρίχτερ της Τρίτης (22/06).
Μπορείτε να ενημερώνεστε για όλους τους σεισμούς εδώ.
Ακολουθήστε το mononews.gr στο Google News για την πιο ξεχωριστή ενημέρωση
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Intracom: Εγκρίθηκε το μέρισμα €0,18/μετοχή – Από 26/06 η καταβολή του
- Diana Shipping: Στα 27,34 δολάρια η νέα πρόταση για την Genco
- CNN: Αυτό είναι το πλήρες προσχέδιο της συμφωνίας ΗΠΑ και Ιράν – Τα γκρίζα σημεία για Ορμούζ και ουράνιο
- Συνάντηση στο ΝΕΕ για τον θαλάσσιο τουρισμό και για το Yachting
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.