ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Λίγο μετά τις 12:30 το μεσημέρι αναμένεται να ξεκινήσει η απολογία του συζυγοκτόνου, Μπάμπη Αναγνωστόπουλου, ο οποίος ομολόγησε ότι σκότωσε την 20χρονη Καρολάιν Κράουτς στη μεζονέτα τους στα Γλυκά Νερά.
O 33χρονος πιλότος, ο οποίος όλες αυτές τις ημέρες σχεδίαζε μαζί με το συνήγορό του από τη ΓΑΔΑ την υπερασπιστική γραμμή, αναμένεται να υποστηρίξει ότι σκότωσε τη σύζυγό του εν βρασμώ ψυχής και δεν είχε προμελετήσει το έγκλημα.
Σύμφωνα με πληροφορίες του ΣΚΑΪ, το πρωί του Σαββάτου φέρεται να ξύπνησε αρκετά ευδιάθετος και να ανέφερε χαρακτηριστικά: «Άντε να τελειώνουμε να μπούμε φυλακή να ασχοληθώ με το παιδί και την ανατροφή του από δω και πέρα».
Όσοι γνωρίζουν τον πιλότο, δεν εκπλήσσονται από την ψυχραιμία, του καθώς σχεδίασε με λεπτομέρεια τη δήθεν ληστεία, αφότου δολοφόνησε την Καρολάιν και για 37 μέρες κυκλοφορούσε ελεύθερος.
Ο κατηγορούμενος για τη δολοφονία της 20χρονης Καρολάιν και τη θανάτωση του σκυλιού τους, βρίσκεται αυτή την ώρα ενώπιον του ανακριτή προκειμένου να εξηγήσει τι συνέβη τη νύχτα της 11ης Μαΐου στο σπίτι στα Γλυκά Νερά.
Λίγο πριν τις 10 το πρωί της Τρίτης ο καθ΄ομολογίαν δολοφόνος της Καρολάιν έφτασε στα δικαστήρια της Ευελπίδων συνοδευόμενος από ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις.
Για ακόμη μία φορά ο συζυγοκτόνος ήταν ανέκφραστος, ενώ φορούσε αλεξίσφαιρο γιλέκο. Πολίτες τον υποδέχτηκαν με αποδοκιμασίες.
Δείτε το βίντεο:
Διαβάστε επίσης:
Γλυκά Νερά: Στα δικαστήρια ο συζυγοκτόνος – Αποδοκιμάστηκε κατά τη μεταγωγή του στον ανακριτή
Γλυκά Νερά: Πώς μία βασική μάρτυρας κατέρριψε τους ισχυρισμούς του συζυγοκτόνου
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Μononews Shipbrokers 10
- «Αποχρώσεις: Ημερολόγια Θέρους» – Όταν το φως και η μνήμη ζωντανεύουν στην καρδιά της Αθήνας
- LVMH: Ο γαλλικός όμιλος φαίνεται να εξετάζει την πώληση της Fenty Beauty για 2,8 δισ.
- Τράπεζες: Ισχυρή παρουσία στις αγορές με «πράσινα ομόλογα» – Αντλήθηκαν κεφάλαια άνω των 6 δισ. ευρώ το 2025
