ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Κατεπείγουσα αγωγή για τη διασφάλιση των Πανελλαδικών εξετάσεων κατέθεσε η υπουργός Παιδείας, Νίκη Κεραμέως καθώς η 24ωρη απεργία που έχει αποφασίσει για αύριο (16.06.2021) η ΑΔΕΔΥ, ως διαμαρτυρία στο νέο εργασιακό νομοσχέδιο, «πέφτει» πάνω στη δεύτερη μέρα των πανελληνίων εξετάσεων.
Η κήρυξη της 24ωρης απεργίας της ΑΔΕΔΥ και του Εργατοϋπαλληλικού Κέντρου Αθηνών για την Τετάρτη 16 Ιουνίου μπορεί να θέσει ανυπέρβλητα εμπόδια στην απρόσκοπτη συμμετοχή των υποψηφίων στις πανελλήνιες εξετάσεις και την ομαλή διενέργειά τους, τονίζεται σε ανακοίνωση του υπουργείου Παιδείας.
Σημειώνεται ότι το δικαίωμα στην απεργία είναι απολύτως σεβαστό και κατοχυρωμένο αλλά «δεν μπορεί όμως και δεν πρέπει να θέσει σε κίνδυνο μια κρίσιμη δοκιμασία για το μέλλον περισσότερων των 100.000 υποψηφίων».
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- WSJ: Προκαταρκτική συμφωνία Apple-Intel για την κατασκευή τσιπ – Εκτοξεύτηκε 16% η μετοχή της Intel
- Τραμπ: Αποφασίστε μόνοι σας τι στο διάβολο συμβαίνει με τα UFO
- Τιμητική διάκριση του CSR HELLAS στην Αυτού Θειοτάτη Παναγιότητα, Οικουμενικό Πατριάρχη κ.κ. Βαρθολομαίο
- Ισπανία: Ύποπτο κρούσμα χανταϊού υποβάλλεται σε εξετάσεις στο Αλικάντε
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.