ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Για έναν 4ο βιασμό κατηγορείται ο Δημήτρης Λιγνάδης. Ο εισαγγελέας του άσκησε νέα ποινική δίωξη, αυτή τη φορά για τον βιασμό ενός 17χρονου αγοριού πριν από 7 χρόνια.
Ο ηθοποιός και σκηνοθέτης βρίσκεται στη φυλακή, προσωρινά κρατούμενος για τον βιασμό 2 ανήλικων αγοριών.
Πρόσφατα του είχε ασκηθεί κακουργηματική δίωξη και για 3ο βιασμό νεαρού άνδρα.
Ο νέος καταγγέλλων, πριν από τρεις μήνες, εμφανίστηκε στην ανακρίτρια, η οποία διερευνά την υπόθεση και κατέθεσε ότι πριν από 7 χρόνια, ο Δημήτρης Λιγνάδης τον είχε βιάσει δυο φορές στο σπίτι του.
Η καταγγελία διαβιβάστηκε στον εισαγγελέα Κώστα Σπυρόπουλο, ο οποίος διενήργησε νέα έρευνα. Άκουσε τη μαρτυρία του 24χρονου, διάβασε και τις ανωμοτί εξηγήσεις του σκηνοθέτη (που συνεχίζει να αρνείται και να μιλά για στημένες καταγγελίες) και έκρινε ότι προκύπτουν αποχρώσεις ενδείξεις ενοχής σε βάρος του.
Και αυτή η δικογραφία διαβιβάστηκε στην 19η τακτική ανακρίτρια, η οποία αναμένεται να καλέσει σε απολογία τον Δημήτρη Λιγνάδη για τους τελευταίους δύο καταγγελόμενους βιασμούς.
Διαβάστε επίσης:
Δημήτρης Λιγνάδης: Στην Βουλή τα έγγραφα για την πρόσληψη του αδελφού του στο Εθνικό Θέατρο
Δημήτρης Λιγνάδης: Ερευνάται και για τέταρτο βιασμό ανήλικου αγοριού
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Ισπανία: Ο Σάντσεθ λέει ότι ο Μασκ βλάπτει την ψυχική υγεία των εφήβων
- Meta: Επένδυση άνω των 10 δισ. δολαρίων για κέντρο δεδομένων στην Ιντιάνα
- Ανάρτηση Κυριάκου Μητσοτάκη: «Ευχαριστώ» τον Ταγίπ Ερντογάν για τη θερμή υποδοχή και τη φιλοξενία
- Ευρωαγορές: Αρνητικά ξανά τα πρόσημα – Άλμα 6% για τη Siemens Energy λόγω της ζήτησης των data centers
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.