ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Η επίθεση του Ρουβίκωνα στο γραφείο του βουλευτή Γιάννη Λοβέρδου είναι μια ακόμα πράξη κατά του κοινοβουλευτισμού και της Δημοκρατίας», αναφέρει σε ανακοίνωσή της η Νέα Δημοκρατία.
Και επισημαίνει: «Η επίθεση αυτή έρχεται να προστεθεί στην αλυσίδα επιθέσεων με σκοπό τη στοχοποίηση και τον εκφοβισμό στελεχών και βουλευτών της Νέας Δημοκρατίας. Ούτε η Δημοκρατία, ούτε η Νέα Δημοκρατία τρομοκρατείται ή εκφοβίζεται από τους τραμπούκους», καταλήγει η ανακοίνωση.
Σημειώνεται ότι στις 19:30 ομάδα της αναρχικής συλλογικότητας άπλωσε για λίγη ώρα έξω από το γραφείο του βουλευτή πανώ με υπογραφή “Φεμινιστικός τομέας Ρουβίκωνα”, πέταξαν τρικάκια και κόλησαν αφίσα που κάνει λόγο για κακοποιητές.
Για την ενέργεια αναρτήθηκε κείμενο στην ιστοσελίδα του Ρουβίκωνα που αναφέρεται στις δηλώσεις του Γιάννη Λοβέρδου στη Βουλή κατά τη διάρκεια της συζήτησης και ψήφισης του νομοσχεδίου για την συνεπιμέλεια.
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Ισραήλ: Αντιπροσωπεία της ΕΕ και ευρωπαϊκές χώρες καταδικάζουν την αύξηση της βίας των εποίκων κατά των Παλαιστινίων στην κατεχόμενη Δυτική Όχθη
- Θεσσαλονίκη: Για τον εντοπισμό ενός κουτιού με πυρομαχικά ενημερώθηκε η λιμενική αρχή
- ΗΠΑ: Το Ιράν έθεσε στο στόχαστρο “χωρίς επιτυχία” αμερικανοβρετανική βάση στον Ινδικό Ωκεανό
- Αυξημένα μέτρα οδικής ασφάλειας σε όλη την επικράτεια κατά την περίοδο εορτασμού της 25ης Μαρτίου 2026
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.