ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Στις 14 Ιουνίου θα ξεκινήσει η διαπραγμάτευση των υφιστάμενων μετοχών της Ελλάκτωρ με νέα ονομαστική αξία ο,04 ευρώ, αναφέρει σε ανακοίνωσή του το Χρηματιστήριο Αθηνών.
Αναλυτικά η ανακοίνωση
Το Χρηματιστήριο Αθηνών, κατόπιν της σημερινής συνεδρίασης της Επιτροπής Εταιρικών Πράξεων, ανακοίνωσε ότι τη Δευτέρα 14 Ιουνίου 2021, θα πραγματοποιηθεί η έναρξη διαπραγμάτευσης των υφισταμένων μετοχών της εταιρίας “ΕΛΛΑΚΤΩΡ Α.Ε.” με νέα ονομαστική αξία εκάστης €0,04, κατόπιν της μείωσης ονομαστικής αξίας της μετοχής της εταιρίας.
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Ν. Παπανδρέου: Το «Σχέδιο Ευρώπη» για την κατάργηση της εξάρτησης από τις τρίτες χώρες στα κρίσιμα φάρμακα
- Η νέα δικαστική διαμάχη για 250 εκατομμύρια που διχάζει ξανά την εφοπλιστική οικογένεια Καρνέση – Το μυστήριο των μετοχών της Λιβερίας – Αποκάλυψη mononews
- TAG Heuer Carrera Chronograph: Η κομψότητα της ταχύτητας με έμπνευση την έρημο
- Μανώλης Γραφάκος: Στον αέρα 320 οικισμοί μπροστά στη νέα αυστηρότερη ευρωπαϊκή οδηγία για τα αστικά λύματα
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.