ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Επιφυλακτικός παραμένει ο Βρετανός πρωθυπουργός Μπόρις Τζόνσον σχετικά με το αν οι περιορισμοί κατά του κορονοϊού μπορούν να τερματίσουν στις 21 Ιουνίου, καθώς δήλωσε ότι τα μέχρι τώρα στοιχεία δεν υποδηλώνουν με σαφήνεια ότι ο πληθυσμός θα είναι προστατευμένος απέναντι σε μια νέα έξαρση.
«Δεν μπορώ να δω τίποτα στα στοιχεία αυτή τη στιγμή που να σημαίνει ότι δεν μπορούμε να προχωρήσουμε στο βήμα 4, ή το άνοιγμα στις 21 Ιουνίου, αλλά πρέπει να είμαστε πολύ προσεκτικοί», δήλωσε σε δημοσιογράφους.
«Αυτό που χρειάζεται να υπολογίσουμε είναι σε ποιο βαθμό το εμβολιαστικό πρόγραμμα έχει προστατεύσει αρκετούς από εμάς, ιδιαίτερα τους ηλικιωμένους και τους ευπαθείς έναντι μιας νέας έξαρσης, και σε αυτό φοβάμαι πως τα στοιχεία συνεχίζουν να είναι ασαφή».
Διαβάστε ακόμα:
Μπόρις Τζόνσον: Αναλαμβάνω την πλήρη ευθύνη για τη διαχείριση της επιδημίας
Βρετανία: Την επιτάχυνση της χορήγησης δεύτερων δόσεων εμβολίων ανακοίνωσε ο Τζόνσον
Ακολουθήστε το mononews.gr στο Google News για την πιο ξεχωριστή ενημέρωση
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Βύρων Νικολαΐδης: Τα σχέδια για μετεξέλιξη της PeopleCert σε Διεθνές Πανεπιστήμιο
- Aktor: Γιατί Bofa, Goldman Sachs και UBS εμπιστεύονται τον Εξάρχου κι εγγυώνται την κεφαλαιακή ενίσχυση με 950 εκατ.
- Η ήττα της ΕΡΤ στο μπάσκετ, η «φουλ επίθεση» από Αλαφούζο, τι συνέβη με τη Φαίη Σκορδά, τα σενάρια για το SDNA και τι αλλάζει σε Σκάι και ΑΝΤ1
- Γιατί Γιαννακόπουλος και Αγγελόπουλοι «ψώνισαν» τους καλύτερους της Βαλένθια για τις ομάδες τους
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.