ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Οι αντιπρόσωποι των κρατών μελών της Ευρωπαϊκής Ένωσης συμφώνησαν σήμερα να επιτρέψουν την είσοδο στην ΕΕ στους ταξιδιώτες από τρίτες χώρες, οι οποίοι έχουν εμβολιασθεί με τις απαραίτητες δόσεις των εμβολίων κατά της Covid που έχουν εγκριθεί σε ευρωπαϊκό επίπεδο, έγινε γνωστό από ευρωπαϊκές πηγές.
Καθώς πλησιάζει η θερινή τουριστική περίοδος, οι πρεσβευτές των 27 ενέκριναν τη σύσταση αυτή που προτάθηκε από την Ευρωπαϊκή Επιτροπή και η οποία πάντως δεν έχει υποχρεωτικό χαρακτήρα.
Διαβάστε ακόμη:
Πράσινο Ψηφιακό Πιστοποιητικό: Προς το παρόν αδιέξοδο στην ΕΕ – Δωρεάν τεστ θέλει το Ευρωκοινοβούλιο
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Ιράν: Εκλέγεται νέος ανώτατος ηγέτης εντός 24 ωρών;
- Ντουμπάι: Αναχώρησε η πτήση επαναπατρισμού με τους 400 Έλληνες
- Τουρκικό πολεμικό παρενόχλησε μέσω ασυρμάτου σκάφος που πόντιζε καλώδια κοντά στην Αμοργό
- Φρένο στα σενάρια για γενναίες αυξήσεις στον κατώτατο μισθό – Η ενεργειακή κρίση αλλάζει τα δεδομένα
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.