ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Ο οίκος Moody’s αναβάθμισε τις προοπτικές (outlook) για την παγκόσμια αεροπορική βιομηχανία σε «θετικές» από «αρνητικές», καθώς αναμένει ότι η σταθερή κυκλοφορία των εμβολίων σε όλο τον κόσμο θα οδηγήσει σε ανάκαμψη των εμπορικών πτήσεων.
«Ενώ η συνεχιζόμενη πανδημία σημαίνει ότι υπάρχει κίνδυνος περαιτέρω διατάραξης στα αεροπορικά ταξίδια σε διάφορες χώρες σε διάφορες περιόδους, αναμένουμε η αύξηση στους εμβολιασμούς να μειώσει τους συνοριακούς περιορισμούς και να αυξήσει τη ζήτηση για αεροπορικά ταξίδια τους επόμενους 12 με 18 μήνες», ανέφερε ο οίκος Moody’s σε έκθεσή του.
Σε ό,τι αφορά τα αεροπορικά ταξίδια εσωτερικού, ο Moody’s σημείωσε ότι η Κίνα, οι ΗΠΑ και η Αυστραλία ηγούνται της ανάκαμψης.
Ο οίκος αξιολόγησης αναμένει ότι η ισχυρή ανάκαμψη στα ταξίδια εσωτερικού στις ΗΠΑ, που ξεκίνησαν τον Μάρτιο, θα επεκταθεί σε όλο τον κόσμο σε διαφορετικές χρονικές περιόδους.
Διαβάστε ακόμη:
Βαγγέλης Μαρινάκης: Εξετάζει νέες επενδύσεις στην πράσινη ενέργεια μετά την ΤΕΡΝΑ Ενεργειακή
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Καινούργιου για Τραϊανό Δέλλα: Στάθηκε βράχος στη Γωγώ Μαστροκώστα, όπως ο Ντέμης στην Αλεξάνδρα Νικολαΐδου
- Μαρία Καρυστιανού: Κατέθεσε στον Άρειο Πάγο την ιδρυτική διακήρυξη του κόμματος «Ελπίδα για τη Δημοκρατία»
- Ευρωαγορές: Σε πτώση λόγω γεωπολιτικών εντάσεων μετά το 6ήμερο ανοδικό σερί – Βουτιά για τη μετοχή της Ferrari
- Χαμενεΐ: Νέο μήνυμα προς τις ΗΠΑ – «Δεν έχετε πλέον ασφαλές καταφύγιο στον Κόλπο»
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.