ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
«Η επένδυση της Microsoft προχωρά σύμφωνα με το χρονοδιάγραμμα. Όσον αφορά τα δημοσιεύματα για το ακριβές σημείο της επένδυσης, δεν επιβεβαιώνονται». Αυτό ανέφερε ο υπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων, Άδωνις Γεωργιάδης σε ανάρτησή του στο Twitter.
Σύμφωνα με την ανάρτηση του υπουργού: «Η επένδυση της Microsoft προχωρά σύμφωνα με το χρονοδιάγραμμα.
Όσον αφορά τα δημοσιεύματα για το ακριβές σημείο της επένδυσης, δεν επιβεβαιώνονται.
Ανακοινώσεις σχετικά με τα θέματα αυτά κάνει αποκλειστικά η εταιρία όποτε κρίνει σκόπιμο. Τους ευχαριστούμε για την γόνιμη συνεργασία».
Δείτε το tweet:
Η επένδυση της Microsoft προχωρά σύμφωνα με το χρονοδιάγραμμα. Οσον αφορά τα δημοσιεύματα για το ακριβές σημείο της επένδυσης, δεν επιβεβαιώνονται. Ανακοινώσεις σχετικά με τα θέματα αυτά κάνει αποκλειστικά η εταιρία όποτε κρίνει σκόπιμο.Τους ευχαριστούμε για την γόνιμη συνεργασία
— Άδωνις Γεωργιάδης (@AdonisGeorgiadi) May 9, 2021
Διαβάστε επίσης:
Επένδυση μαμούθ από την Microsoft: Εξαγόρασε την εταιρεία Nuance έναντι 16 δισ. δολαρίων
Πλήρης επιβεβαίωση mononews: Έγινε το μεγάλο βήμα για την επαναλειτουργία εγκαταστάσεων της «Pitsos»
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Πετρέλαιο: Κάτω από τα $100 το Brent – Πτώση άνω του 5% στο WTI μετά το άνοιγμα Τραμπ για συνομιλίες με το Ιράν
- HELLENiQ Energy: Απέκτησε 43.083 ίδιες μετοχές με μέση τιμή 17,7 ευρώ ανά μετοχή (πίνακας)
- Φουντώνει ο πόλεμος Τραμπ – Τύπου: Εμπάργκο στη live κάλυψη του Αμερικανού προέδρου από πέντε δίκτυα
- Eurobank: Επιβεβαίωσε το Baa1 η Moody’s – Θετικό το outlook
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.