ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Η Πηνελόπη του Αλέξη, πώς ο Σαμαράς… ξενύχιασε την Μέρκελ, ο Πιέρ και ο Ντόναχιου και το απίστευτο σκηνικό με Κίμπερλι και Παπασταύρου
Την ερχόμενη εβδομάδα αναμένεται να ψηφιστεί στη Γερμανία η μεταρρύθμιση του νόμου για την κλιματική αλλαγή.
Δύο πηγές ανέφεραν στο Reuters ότι αυτή είναι η επιθυμία της Καγκελαρίου Άνγκελα Μέρκελ. Σύμφωνα με τις πηγές, η κ. Μέρκελ αναμένει ότι η μεταρρύθμιση του γερμανικού νόμου για την κλιματική αλλαγή θα προσέλθει στο υπουργικό συμβούλιο την ερχόμενη εβδομάδα αφού το συνταγματικό δικαστήριο διέταξε την κυβέρνησή της να αυστηροποιήσει τη νομοθεσία.
Την περασμένη εβδομάδα, το συνταγματικό δικαστήριο της Γερμανίας δήλωσε ότι η κυβέρνηση δεν κατάφερε να καθορίσει πώς θα μειώσει τις εκπομπές διοξειδίου του άνθρακα μετά το 2030 σχεδόν στο μηδέν έως το 2050.
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Άροσις: Διψήφια ανάπτυξη αλλά επιστροφή σε ζημιές για την επένδυση Ν. Καραμούζη στα όσπρια
- ΑΚΤΩΡ: Σε εξαγορές και επενδύσεις θα διατεθούν τα κεφάλαια από το ομόλογο έως 140 εκατ. ευρώ – Το πλάνο του ομίλου
- Πώς απαντάει ο Μητσοτάκης στον Τσίπρα – Το άτυπο ντιμπέιτ μεταξύ των δύο
- Προϋποθέσεις χορήγησης οικογενειακών επιδομάτων