Με νίκη για τους Κόκκινους επέστρεψε το Survivor, τη Δευτέρα του Πάσχα.
Οι παίκτες της Κόκκινης ομάδας κατάφεραν να επικρατήσουν με 10-8 επί των Μπλε, εξασφαλίζοντας την κρίσιμη πρώτη ασυλία της εβδομάδας.
Αντίθετα, οι Μπλε προχώρησαν στο ατομικό αγώνισμα ασυλίας, το οποίο κέρδισε ο Γιώργος Κόρομι. Συνεπώς, ο Κόρο παραμένει ασφαλής και αυτή την εβδομάδα, ενώ απόψε θα υποδείξει τον τρίτο υποψήφιο.
Στο Συμβούλιο του Νησιού, οι παίκτες έδωσαν τις περισσότερες αρνητικές ψήφους στον Τζέιμς Καφετζή, ο οποίος κινδυνεύει με αποχώρηση, καθώς είναι ο πρώτος υποψήφιος.
Σε περίπτωση που επαναληφθεί το σενάριο των τελευταίων εβδομάδων και στο δεύτερο αγώνισμα χάσουν οι Μπλε, τότε θα είναι σειρά των Κόκκινων να αγωνιστούν για την ατομική ασυλία και να αλληλοψηφιστούν.
«Τους συμφέρει να φύγω εγώ και ο Νίκος»:
Το στοίχημα Ηλία-Τζέιμς:
Νίκη για τους Κόκκινους:
«Ο Σάκης μόνος του ονειρεύεται ότι θα κάνουμε Πάσχα μαζί»:
Σαλάχι στη σούβλα για τους Μπλε:
Πώς αντέδρασε η Μαριαλένα στο σχόλιο του Ντάφυ:
«Τη Μαριαλένα την αγαπώ»:
Πρώτος υποψήφιος ο Τζέιμς:
Διαβάστε επίσης:
Άγριες Μέλισσες: Τι θα δούμε στα νέα επεισόδια μετά το Πάσχα – Οι περιλήψεις για 3-6/5
Ο Άκης Πετρετζίκης μάς παρουσιάζει το παιδικό δωμάτιο του Άκη Junior!
Ζώδια: Οι προβλέψεις για σήμερα Τρίτη, 4 Μαΐου 2021
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Εκλογές στην Κύπρο – Χριστοδουλίδης: Η αποχή δεν είναι επιλογή – Η χώρα πρέπει να προχωρήσει ακόμη πιο μπροστά
- Ένοπλες Δυνάμεις: Νυχτερινή τοποθέτηση πεζογέφυρας στον Κηφισό με τον Δήμο Νέας Φιλαδέλφειας
- Βρετανία: Ο Στάρμερ βλέπει πρόοδο για συμφωνία τερματισμού πολέμου στο Ιράν
- ΗΠΑ – Ιράν: Πρόοδος με βήμα σημειωτόν
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.