ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Τις απαιτούμενες ενέργειες προκειμένου η Άτυπη Βιομηχανική Συγκέντρωση (ΑΒΣ) Καλοχωρίου να αναγνωριστεί θεσμικά βάσει των προβλέψεων της κείμενης νομοθεσίας, προσδιόρισαν κατά τη σημερινή συνάντηση τους, ο υπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων Άδωνις Γεωργιάδης και ο υφυπουργός Μακεδονίας-Θράκης, Σταύρος Καλαφάτης.
“Έγινε το πρώτο βήμα για τη μετατροπή της βιομηχανικής περιοχής Καλοχωρίου σε ‘υποδειγματικό’ οργανωμένο υποδοχέα. Στόχος, να ενισχυθεί η επιχειρηματικότητα και, ταυτόχρονα, να προστατευθεί το φυσικό περιβάλλον”, επισημαίνει ο κ. Καλαφάτης σε ανάρτησή του στο facebook.
“Επίσης, εξετάσαμε τις προοπτικές εξεύρεσης χρηματοδοτικών πηγών ενίσχυσης, ώστε να διαμορφωθεί το κατάλληλο επενδυτικό και χρηματοδοτικό σχήμα για την ουσιαστική προώθηση του επιχειρηματικού σχεδίου. Και σε αυτόν τον τομέα, τα μηνύματα είναι θετικά”, προσθέτει.
ΠΗΓΗ: ΑΜΠΕ
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- OpenAI: Νέο περιστατικό με AI agents – «Σάρωσαν» 16.000 φορές ιστοσελίδα του ΟΗΕ και παρέκαμψαν φίλτρο ασφαλείας
- Συναγερμός κοντά στη βάση RAF Φέρφορντ στη Βρετανία: 5 άνδρες συνελήφθησαν για προετοιμασία τρομοκρατικής ενέργειας
- Οι μεγάλοι επενδυτές παίρνουν το τιμόνι στη Wall Street – Υποχωρούν οι μικροεπενδυτές
- Σαλαμίνα: Φωτιά στην περιοχή Περάνι – Μήνυμα 112 για απομάκρυνση κατοίκων
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.