ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Η Διοίκηση της ΕΛΛΑΚΤΩΡ Α.Ε. ενημερώνει το επενδυτικό κοινό ότι, το αίτημα προσωρινής διαταγής της μετόχου Greenhill Investments Limited για την αναστολή της από 12.03.2021 απόφασης του Διοικητικού Συμβουλίου της εταιρείας με την οποίαν αποφάσισε τη σύγκληση Έκτακτης Γενικής Συνέλευσης, κατόπιν του από 25.02.2021 αιτήματος της ιδίας, απορρίφθηκε.
Να σημειωθεί ότι με αίτημά της, η εταιρεία των Δ. Μπάκου – Ι. Καϋμενακη ζητούσε να ανασταλούν οι αποφάσεις του Δ.Σ της εταιρείας για σύγκληση Γενικής Συνέλευσης.
Κατόπιν τούτου η Έκτακτη Γενική Συνέλευση των μετόχων της ΕΛΛΑΚΤΩΡ Α.Ε. θα πραγματοποιηθεί σήμερα 22 Απριλίου 2021, στις 11:00 π.μ., όπως είχε προγραμματισθεί.
Διαβάστε επίσης
Ελλάκτωρ: Αίτηση ασφαλιστικών μέτρων κατέθεσε η Greenhill των Μπάκου – Καϋμενάκη
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Ιράν: Πέντε άνθρωποι σκοτώθηκαν σε επίθεση τρομοκρατών σε δικαστικό μέγαρο
- Μητσοτάκης: «Η νέα σχολική χρονιά θα υποδεχτεί τα παιδιά σε ένα ανακαινισμένο σχολείο»
- ΣΤΑΣΥ: Τι απαντά για το περιστατικό αδιαθεσίας του οδηγού στη Γραμμή 1
- Βασίλης Κικίλιας: «Θέλω να συγχαρώ τα παιδιά που εισήχθησαν στις Ακαδημίες του Εμπορικού Ναυτικού»
