ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Η Διοίκηση της ΕΛΛΑΚΤΩΡ Α.Ε. ενημερώνει το επενδυτικό κοινό ότι, το αίτημα προσωρινής διαταγής της μετόχου Greenhill Investments Limited για την αναστολή της από 12.03.2021 απόφασης του Διοικητικού Συμβουλίου της εταιρείας με την οποίαν αποφάσισε τη σύγκληση Έκτακτης Γενικής Συνέλευσης, κατόπιν του από 25.02.2021 αιτήματος της ιδίας, απορρίφθηκε.
Να σημειωθεί ότι με αίτημά της, η εταιρεία των Δ. Μπάκου – Ι. Καϋμενακη ζητούσε να ανασταλούν οι αποφάσεις του Δ.Σ της εταιρείας για σύγκληση Γενικής Συνέλευσης.
Κατόπιν τούτου η Έκτακτη Γενική Συνέλευση των μετόχων της ΕΛΛΑΚΤΩΡ Α.Ε. θα πραγματοποιηθεί σήμερα 22 Απριλίου 2021, στις 11:00 π.μ., όπως είχε προγραμματισθεί.
Διαβάστε επίσης
Ελλάκτωρ: Αίτηση ασφαλιστικών μέτρων κατέθεσε η Greenhill των Μπάκου – Καϋμενάκη
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- ΟΑΣΘ: Έρχονται 12 νέες γραμμές λεωφορείων – Η «Χ3» ενώνει μετρό με αεροδρόμιο
- Χρήστος Τζόλης: «Λάμπει» στην Άρσεναλ – Το εντυπωσιακό ντεμπούτο και τα εγκώμια του Αρτέτα
- Επιστρέφουν τα μεγάλα πρωταθλήματα με δυνατά φαβορί!
- FTSE Russell: Οι 62 ελληνικές μετοχές που μπαίνουν στον χάρτη των ανεπτυγμένων αγορών – Οι μεγάλοι κερδισμένοι
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.