ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Νέα διοίκηση στη Διεθνή Ναυτική Ένωση έφεραν οι εκλογές που πραγματοποιήθηκαν.
Πρόεδρος εξελέξη ο κ. Αντώνιος Βενιέρης, αντιπρόεδρος ο Άγγελος Καρακώστας, γενικός γραμματέας ο Σταμάτης Κόβερης, Ταμίας ο Κωνσταντίνος Κρητικός και τακτικά μέλη οι κ.κ. Σπύρος Ντελία, Κωνσταντίνος Μούσκος και Ηλίας Τσουκαλάς. Αναπληρωματικά μέλη του Δ.Δ. είναι οι κ.κ. Φίλλιπος Κωστόπουλος, Σωφρόνης Κωνσταντινίδης και Ελίνα Κασσωτάκη.
Στόχος της νέας διοίκησης είναι να ενισχύσει την εξωστρέφεια της Ένωσης που ιδρύθηκε το 1922, να προσελκύσει νέα μέλη, αλλά και να πραγματοποιήσει συναντήσεις, τόσο με την ηγεσία του υπουργείου Ναυτιλίας, όσο και με τους επιχειρηματικούς φορείς της πόλης του Πειραιά
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Ένταση στη Θέουτα: Χιλιάδες μετανάστες στους δρόμους για μία θέση στον νέο καταυλισμό
- Θάνατος Μαζωνάκη: Νέες πληροφορίες για «επανειλημμένες επικοινωνίες» της γιατρού με τον υπνοθεραπευτή
- Skytrax: Ποιες είναι οι καλύτερες αεροπορικές εταιρείες του 2026 – Καμία αμερικανική στο Top 10
- ΔΕΗ: «Έπεσαν» οι υπογραφές για το deal με την ABO Energy στην Πολωνία – Πράσινο χαρτοφυλάκιο 1,2 GW
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.