ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Συνάντηση στο Μέγαρο Μαξίμου με τον πρωθυπουργό, Κυριάκο Μητσοτάκη, είχε σήμερα το πρωί ο υπουργός Εξωτερικών Νίκος Δένδιας.
Ο κ. Δένδιας ενημέρωσε τον κ. Μητσοτάκη για όλα όσα συζητήθηκαν στην Άγκυρα στις συναντήσεις του με τον Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν και τον Μεβλούτ Τσαβούσογλου.
Σύμφωνα με κυβερνητικές πηγές ο Κυριάκος Μητσοτάκης εξέφρασε την ικανοποίησή του για τον τρόπο, με τον οποίο ο Νίκος Δένδιας χειρίστηκε μια δύσκολη συζήτηση, αναφερόμενος στη δημόσια σύγκρουση με τον Μεβλούτ Τσαβούσογλου.
Διαβάστε ακόμη:
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Τραμπ: Η κυβέρνηση δεν θα καταβάλει στους Αμερικανούς την επισιτιστική βοήθεια – Ευθύνες στους Δημοκρατικούς
- Δημοσκόπηση Alco: Το 54% θεωρεί πως κανένα από τα αντιπολιτευτικά κόμματα δεν αποτελεί εναλλακτική κυβερνητική πρόταση
- Apple: Ετοιμάζει τον πρώτο οικονομικό Mac για να μπει στη low-cost αγορά laptops
- Stellantis: Ανάκληση 320.000 μοντέλα Jeep στις ΗΠΑ λόγω κινδύνου πυρκαγιάς