ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Παρέμβαση εισαγγελέα και στην Αθήνα για τα fake news για τα τεστ αυτοδιάγνωσης κορoνοϊού (self tests) των μαθητών.
Η Εισαγγελία Πρωτοδικών παρήγγειλε τη διενέργεια προκαταρκτικής εξέτασης για όσους διαδίδουν ψευδείς ειδήσεις. Σκοπός η προστασία της δημόσιας υγείας.
Αφορμή για την εισαγγελική παρέμβαση οι αναρτήσεις στο διαδίκτυο για εγκλεισμό μαθητών σε δομές… κορoνοϊού φιλοξενίας σε περίπτωση που βρεθεί θετικός σε self test.
Διαβάστε επίσης:
Εισαγγελέας Θεσσαλονίκης: Αυτόφωρη διαδικασία για όσους καλούν σε μη εφαρμογή των self tests
Εύοσμος: Συνελήφθη η μητέρα του μαθητή που καλούσε σε κατάληψη κατά των self test
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Πληθωρισμός: Στο 3,2% στην Ευρωζώνη τον Μάιο – Στο 4,9% στην Ελλάδα
- Γεραπετρίτης για Αλβανία: Η ενταξιακή πορεία συνδέεται με τον σεβασμό των δικαιωμάτων της ελληνικής μειονότητας
- Κιρ Στάρμερ: Πολιτική δοκιμασία για τον πρωθυπουργό οι αυριανές εκλογές
- Shein: «Λουκέτο» στο φυσικό κατάστημα στο Παρίσι μετά από μόλις 7 μήνες λειτουργίας
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.