ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Το Χριστουγεννιάτικο Δείπνο της ΕΛΠΙΔΑΣ, Bvlgari και Kessaris στην Αθήνα, Art Fair Μουσείο ILIAS LALAOUNIS, κέντρο Πολιτισμού και Επιστήμης Mara Karetsos, το Λονδίνο στηρίζει την Axion Hellas και η Περιπέτεια και τα παραμύθια της
Μερικές εβδομάδες μετά την αποκάλυψη της Μαρίνας Πατούλη για την βαθιά κρίση που περνάει ο γάμος της με τον Γιώργο Πατούλη, ο Περιφερειάρχης Αττικής μίλησε για τον χωρισμό τους σε πρόσφατη συνέντευξη.
Μιλώντας στα Νέα, ο Γιώργος Πατούλης δήλωσε ότι «για τη Μαρίνα νιώθω αγάπη και τρυφερότητα. Είναι η μητέρα του παιδιού μας».
Στην ερώτηση μάλιστα αν ο θάνατος της μητέρας του σχετίζεται με το διαζύγιό του από τη Μαρίνα Πατούλη απάντησε: «Αγγίζετε νωπές και ευαίσθητες χορδές για τις οποίες σε αυτή τη φάση δεν θα ήθελα να μιλήσω. Μπορεί να σχετίζονται και άλλα τα οποία είχαν συσσωρευτεί.
Η μητέρα είναι για μένα όπως είπα μια ηρωίδα, η οποία δεν είχε στον ήλιο μοίρα και θυσίασε τη ζωή της για να μας μεγαλώσει και να μας σπουδάσει. Ήταν δίπλα μου πάντα πολύ διακριτική – και στο γάμο μου. Ίσως εξαιτίας αυτής της διακριτικότητας να μην ήμασταν τόσο κοντά στην έγγαμη ζωή μου. Υπάρχουν κάποιες στιγμές που δεν θα ήθελα να τις δημοσιοποιήσω».
Σε άλλο σημείο αναφερόμενος στο παιδί του με την Μαρίνα Πατούλη είπε: «Προσπαθώ να διαφυλάξω τα προσωπικά μου διότι σχετίζονται με την ψυχοσύνθεση ενός εφήβου, όπως είναι ο γιος μας ο Αλέξανδρος. Οι γονείς του πήραν μια απόφαση και αυτή η απόφαση δεν πρέπει να τον σημαδέψει. Είναι ένα καλό και έξυπνο παιδί που ελπίζω να είναι αύριο και ένας καλός και χρήσιμος άνθρωπος στην κοινωνία».
Στην ερώτηση επίσης αν θεωρεί ότι το διαζύγιό του με την Μαρίνα Πατούλη έγινε αντικείμενο εκμετάλλευσης, ο Γιώργος Πατούλης απάντησε: «Είναι σίγουρο ότι θέματα της προσωπικής ζωής ενός δημοσίου προσώπου προσφέρουν ‘κλειδαρότρυπα’. Πίσω από αυτά μπορεί ο καθένας να βλέπει τον εαυτό του».
Διαβάστε επίσης:
Μαρίνα Πατούλη: Δεν με ενδιαφέρει αν έχει μπει τρίτο πρόσωπο, το προσπερνώ
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- ΔΕΘ – HELEXPO: Ενημερώθηκε ο δήμαρχος Θεσσαλονίκης για την πρόοδο της ανάπλασης
- Νικολά Φορισιέ: Η Ευρωπαϊκή Ενωση έχει τα εργαλεία για να απαντήσει στις Ηνωμένες Πολιτείες
- ΑΑΔΕ: Πως θα αντιμετωπιστούν οι εικονικές εταιρείες και τα αλλαγμένα ΑΦΜ
- Μάριος Θεμιστοκλέους: «Θλιβερή η τακτική των οργανωμένων μειοψηφιών να μετατρέπουν τα νοσοκομεία σε πεδίο ωμής βίας»
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.