ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Την υπογραφή σύμβασης εκτέλεσης έργου με την”AZOE RESORT ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ Α.Ε.” ανακοίνωσε η ΕΚΤΕΡ.
Αντικείμενο της σύμβασης είναι η κατασκευή του έργου “Ξενοδοχειακό Συγκρότημα AMANZOE – VILLA 04a”. Σημειώνεται πως η VILLA 04a αποτελεί τμήμα του Ξενοδοχειακού συγκροτήματος AMANZOE που βρίσκεται στην περιοχή του Άγιου Παντελεήμονα στον Δήμο Ερμιονίδας, του Νομού Αργολίδας.
Ο συνολικός προϋπολογισμός του έργου ανέρχεται σε 2.455.200,00 ευρώ συμπεριλαμβανομένου Φ.Π.Α., με προθεσμία αποπεράτωσης του έργου έως την 01.04.2022.
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Πετρέλαιο: Ανοδικά οι τιμές καθώς η αγορά δεν βλέπει «εκεχειρία» στην Ουκρανία μετά τη συνάντηση στον Λευκό Οίκο
- Συνάντηση Τραμπ-Ζελένσκι: Ανοιχτοί για τριμερής με τον Πούτιν – Οι ΗΠΑ «θα εμπλακούν» στη μελλοντική ασφάλεια της Ουκρανίας
- Συνάντηση Τραμπ με τους Ευρωπαίους ηγέτες – Η Μόσχα έχει συμφωνήσει να αποδεχθεί ορισμένες εγγυήσεις ασφαλείας, λέει ο Τραμπ (upd)
- F1: H αλήθεια των αριθμών
