ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
«Κυριάκο, θέλω να ανοίξεις τα σχολεία», έγραφε το σημείωμα που έδωσε στον Κυριάκο Μητσοτάκη ένα μικρό παιδάκι, κατά τη διάρκεια της επίσκεψης του πρωθυπουργού στην ΠΥΡΚΑΛ το πρωί του Σαββάτου.
Ο μικρός Νικόλας – όπως λέγεται το αγοράκι – μέσα από το σημείωμά του, ζητά από τον πρωθυπουργό να ανοίξουν τα σχολεία. Όπως όλα τα παιδιά της ηλικίας του, θέλει να επιστρέψει πίσω στα θρανία και να ξαναδεί τους φίλους και συμμαθητές του.

«Είναι μια σπουδαία ημέρα για τον δήμο Υμηττού -Δάφνης, καθώς ανακοινώνουμε την έναρξη ενός εξαιρετικά φιλόδοξου σχεδίου αστικής ανάπλασης. Ενός σχεδίου τόσο προφανούς που το μόνο ερώτημα που πρέπει να μας απασχολήσει είναι γιατί δεν το σκέφτηκε κάποιος νωρίτερα» είπε ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης μιλώντας στην εκδήλωση.
Διαβάστε περισσότερα εδώ.
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Ζαχαράκη: Να κρατάμε την Ελλάδα ψηλά, δυνατή και δυναμική
- Χάρης Δούκας: Τα νέα παιδιά αποτελούν την ελπίδα για μια διαφορετική, δημιουργική πορεία
- Πανελλήνια Ένωση Πλοιάρχων προς Κικίλια: Μην προσπαθείτε να φορτώσετε ευθύνες σε εκείνους που δεν έχουν
- Οπαδικό επεισόδιο στην Πάτρα: 17χρονος μαχαίρωσε συνομήλικό του στον λαιμό