ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Επίσκεψη στον χώρο της ΠΥΡΚΑΛ, στον Υμηττό, θα πραγματοποιήσει στις 10 το πρωί το πρωί ο πρωθυπουργός. Ο Κυριάκος Μητσοτάκης θα περιηγηθεί στον χώρο, στο πλαίσιο του σχεδίου ανάπλασης του εργοστασίου.
Στον χώρο έκτασης 160.000 τ.μ. σχεδιάζεται να μεταφερθούν τα υπουργεία Οικονομικών, Ανάπτυξης, Εργασίας, Ενέργειας, Υγείας, Εσωτερικών, Πολιτισμού, Τουρισμού, Αγροτικής Ανάπτυξης και πιθανώς το γραφείο του πρωθυπουργού.
Η μετεγκατάσταση θα γίνει σε βάθος τετραετίας.
Όσο για την ΠΥΡΚΑΛ σχεδιάζεται η μεταφορά της εκτός αστικού ιστού, σε έκταση στο Λαύριο.
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Ευρώπη: Το πλάνο απεξάρτησης από τους τεχνολογικούς κολοσσούς των ΗΠΑ
- Πέθανε ο καπετάν Γιάννης, ιδιοκτήτης του θρυλικού «Σκοπελίτη»
- Κυριάκος Μητσοτάκης: «Πράσινο φως» για την αξιοποίηση του Παλιού Νοσοκομείου και αναβάθμιση του λιμανιού – Νέο νοσοκομείο στην Κω
- Θεσσαλονίκη: Δικογραφία σε βάρος 10 ατόμων για την απόρριψη 56 φορτίων μπάζων χωρίς άδεια
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.