ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Την ανακοίνωση των Pfizer/BioNTech για την αποτελεσματικότητα, την ασφάλεια και την δημιουργία ισχυρών αντισωμάτων του εμβολίου τους κατά της Covid-19 στην ηλικιακή ομάδα 12 έως 15 ετών, χαιρέτισε πριν από λίγο ο Λευκός Οίκος.
«Είναι καλό νέο. Ξέρω ότι σε ό,τι αφορά τους γονείς … σε κάνει να αισθάνεσαι ακόμη πιο σίγουρος ότι τα παιδιά σου πιθανόν να επιστρέψουν σύντομα στις σχολικές τάξεις», δήλωσε η εκπρόσωπος Τύπου του Λευκού Οίκου Τζεν Ψάκι σε συνέντευξή της στο CNN.
Στο Ισραήλ, ο υπουργός Υγείας δήλωσε ότι η κυβέρνηση σχεδιάζει να χορηγήσει το εμβόλιο την ομάδα των 12 έως 15 ετών μετά την έγκρισή της αμερικανικής Υπηρεσίας Τροφίμων και Φαρμάκων (FDA) .
«Η ανακοίνωση της Pfizer είναι καταπληκτικό νέο», δήλωσε ο Γιούλι Εντελστάιν στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. «Δεν υπάρχει κάτι άλλο τώρα από την ταχεία έγκριση της προμήθειας μεγαλύτερων ποσοτήτων, ώστε να μπορούμε να εμβολιάσουμε αμέσως μετά την έγκριση της FDA».
Διαβάστε επίσης:
BioNTech: «Πατάει γκάζι» στην παραγωγή
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Στην αντεπίθεση περνάει η κυβέρνηση για τα Τέμπη – Στο στόχαστρο το ΠΑΣΟΚ
- AKTOR – REDEX: Τον Ιούνιο η οριστικοποίηση της σύμβασης για το ΣΔΙΤ της Γενικής Γραμματείας Υποδομών
- Danaos (Γιάννης Κούστας): Κέρδη 113,4 εκατ. δολαρίων, ναυπήγηση 15 πλοίων και αύξηση κατά 8 πλοία του στόλου στο δωδεκάμηνο
- Τι είδε η Halcyon Equity Partners στην Ευβοϊκή Ζύμη
