ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
CVC: Αντλεί 3,7 δισ. ευρώ για το Global Sport Group – Αποτίμηση 7 δισ. ευρώ για το χαρτοφυλάκιο αθλητικών επενδύσεων
Στις δύο συναλλαγές στρατηγικής σημασίας για την Εθνική Τράπεζα, την πώληση της Εθνικής Ασφαλιστικής και την τιτλοποίηση Μη Εξυπηρετούμενων Ανοιγμάτων το Project Frontier, αναφέρθηκε σχολιάζοντας τα οικονομικά αποτελέσματα της ΕΤΕ ο CEO της τράπεζας κ. Παύλος Μυλωνάς.
Μην ξεχάσεις να κάνεις subscribe στο επίσημο κανάλι μας στο YouTube! ? https://bit.ly/3de5Kl9
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Γερουλάνος: Ζητάμε ενημέρωση για τους Patriot στη Σαουδική Αραβία
- Μεικτό Ορκωτό Δικαστήριο Αθηνών: Επανεξέταση της βίαιης επίθεσης Φλώρου κατά Γραμμένου στη Βουλή
- Λαγκάρντ (ΕΚΤ): O πόλεμος στη Μέση Ανατολή «θολώνει» τις προοπτικές για την ανάπτυξη και τον πληθωρισμό
- Συναγερμός από τον CEO της QatarEnergy μετά τις ιρανικές επιθέσεις: Το 17% της εξαγωγικής ικανότητας LNG του Κατάρ εκτός λειτουργίας
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.