ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Εγγυοδοσία 5 .000 ευρώ για την εξ αμελείας ανθρωποκτονία 101 ανθρώπων και τον τραυματισμό δεκάδων άλλων, είναι η απόφαση ανακριτή και εισαγγελέα για τον πρώην αρχηγό του Πυροσβεστικού Σώματος Βασίλη Ματθαιόπουλο.
Ό κατηγορούμενος (μόνο για πλημμελήματα) για τη φονική πυρκαγιά στο Μάτι, μετά τη σημερινή πολύωρη απολογία του, αφέθηκε ελεύθερος, με τον όρο της καταβολής της εγγύησης των 5.000 ευρώ.
Απολογούμενος ο κ.Ματθαιόπουλος αρνήθηκε κάθε ευθύνη για τον τραγικό απολογισμό της πυρκαγιάς, με τον συνήγορό του Διαμαντή Μπασαρα να δηλώνει:
«Ο κατηγορούμενος από συγκατηγορούμενο του για να αποποιηθεί της δικής του ευθύνης. Ο εντολέας μου δεν φέρει την οποιαδήποτε ευθύνη για την πυρκαγιά. Με σεβασμό και με αξιοπρέπεια ο κ. Ματθαιόπουλος δεν απάντησε σε καμία επίθεση. Οι σκευωροι θα πάρουν την απάντηση όταν πρέπει.»
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- ΤτΕ: Αύξηση ζήτησης επιχειρηματικών δανείων το δ’ τρίμηνο 2025 – Πιο «χαλαροί» όροι στα στεγαστικά
- Reuters: Το Grok του Έλον Μασκ συνεχίζει να παράγει μη συναινετικό σεξουαλικό περιεχόμενο, παρά τους περιορισμούς
- Μαριέττα Χρουσαλά: Στην πρεμιέρα του ντοκιμαντέρ της Μελάνια Τραμπ
- Εξεταστική ΟΠΕΚΕΠΕ: Μέχρι 27 Φεβρουαρίου η παράταση εργασιών
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.