ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Για μια από τις δυσκολότερες εφημερίες στο νοσοκομείο Γεννηματάς μίλησε η πρόεδρος των νοσοκομειακών γιατρών Αθηνάς – Πειραιά, Ματίνα Παγώνη.
«Βγήκαμε από μια εφημερία πολέμου, μπήκαν ράντζα, ενώ στη ΜΕΘ είναι κατειλημμένα όλα τα κρεβάτια», δήλωσε χαρακτηριστικά. Όπως ανέφερε, σήμερα στον ΣΚΑΪ 100.3, υπήρχαν διασωληνωμένοι ακόμα και σε απλές κλίνες με παρακολούθηση από εντατικολόγους μέχρι να μεταφερθούν σε κλίνες ΜΕΘ Covid.
Σύμφωνα με την κ. Παγώνη, 12 άτομα ήταν να μεταφερθούν σε ΜΕΘ προσθέτοντας ότι είναι αδύνατον να μεταφερθούν όλοι.
Τέλος, έκανε γνωστό ότι άλλη μια παθολογική κλινική στο Γεννηματάς θα μετατραπεί σε κλινική Covid με 65 κρεβάτια.
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Attica Group: Παραιτήθηκε ο Ιωάννης Βογιατζής από μέλος του ΔΣ
- Λαγοκέφαλος: Στα 5,33 ευρώ το κιλό η επικήρυξη του από το ΥΠΑΑΤ – Τα μέτρα για τους ψαράδες
- Bally’s Intralot: H λοταρία του Οντάριο επέλεξε την INTRALOT CANADA ως τεχνολογικό πάροχο
- ΗΠΑ: Μειώθηκαν περισσότερο από το αναμενόμενο οι αιτήσεις για επίδομα ανεργίας
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.