ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Πέντε νέες καταγγελίες σε βάρος ηθοποιών προσκόμισε το πρωί στον εισαγγελέα ο πρόεδρος του Πειθαρχικού του ΣΕΗ, Πασχάλης Τσαρούχας.
Ήταν η τρίτη επίσκεψή του στο γραφείο του εισαγγελέα Κώστα Σπυρόπουλου και θα επανέλθει, όπως είπε, όταν κατατεθούν στο Σωματείο κι άλλες καταγγελίες.
Αποχωρώντας από τα δικαστήρια ο κ. Τσαρούχας δήλωσε:
«Στο πλαίσιο της τακτικής πια επαφής με τον κ. Εισαγγελέα φέραμε 5 νέους φακέλους σήμερα. Η εντολή που έχουμε από τον κ. Εισαγγελέα είναι να φέρνουμε καταγγελίες που αφορούν σε προσβολή γενετήσιας ελευθερίας. Το πιθανότερο είναι να ξαναβρεθούμε.
Σε ό,τι αφορά τις εργασίες στο Πειθαρχικό Όργανο του ΣΕΗ υπάρχει ένα σαφές χρονοδιάγραμμα που είμαστε υποχρεωμένοι να το τηρούμε, γιατί έχει δικαιώματα και ο καταγγελόμενος και ο καταγγέλλων. Και πρέπει να τηρήσουμε αυστηρά τις διαδικασίες, για να είμαστε όσο πιο σωστοί τυπικά, θεσμικά. Και να έχουμε μια πλήρη εικόνα, να μην αδικήσουμε κανένα».
Διαβάστε επίσης:
ΣΕΗ: Δεκαοκτώ νέες καταγγελίες παρέδωσε ο Πασχάλης Τσαρούχας στον εισαγγελέα
Υπόθεση Λιγνάδη: Ήρθε στην Ελλάδα και κατέθεσε νύχτα ο Αιγύπτιος μηνυτής
Γιάννης Λιγνάδης: Ο αδερφός μου έχει ισοπεδωθεί σε ηθικό και ψυχικό επίπεδο
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Μητροπολίτης Αλέξανδρούπολης κατά Κυριάκου Βελόπουλου: Μικροκομματική Ρωσοφιλία και «ορθόδοξη» Χριστεμπορία
- Μητσοτάκης: Ανοιχτοί για συμμετοχή στο «Συμβούλιο Ειρήνης» του Τραμπ μόνο για την επόμενη μέρα στη Γάζα
- Ευρωαγορές: Άλμα 1,2% για τον DAX μετά το πάγωμα των δασμών Τραμπ για το ζήτημα της Γροιλανδίας
- Η KPMG για 7η χρονιά «ανοίγει» ορίζοντες γνώσης μέσω της ενίσχυσης Δανειστικών Βιβλιοθηκών σε όλη την Ελλάδα