ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Το Twitter επιβεβαίωσε σήμερα ότι εργάζεται πάνω σε μια επιλογή για την ακύρωση της δημοσίευσης ενός tweet (undo send), αμέσως μετά την αποστολή του.
Ένας εκπρόσωπος τύπου του κολοσσού, με έδρα την Καλιφόρνια, επιβεβαίωσε πως δοκιμές βρίσκονται σε εξέλιξη, αφότου μια αναλύτρια, η Τζέιν Μάντσουμ Γουόνγκ, αποκάλυψε την εν λόγω πληροφορία στο Twitter.
Η ίδια δημοσίευσε ένα στιγμιότυπο οθόνης με το πως θα μπορούσε να μοιάζει η συγκεκριμένη λειτουργία. Μια μπλε μπάρα θα μπορούσε να εμφανίζεται κατά τη διάρκεια της αποστολής του tweet, δίνοντας λίγα δευτερόλεπτα στον χρήστη να «ακυρώσει» το μήνυμά του, προτού εξαντληθεί το χρονόμετρο.
Η λειτουργία «ακύρωση» θα επέτρεπε τη διόρθωση ενός προβλήματος αμέσως, χωρίς να προκύπτουν επιπλοκές στην περίπτωση τροποποίησης, αφότου ένα μήνυμα έχει γίνει ήδη retweet, για παράδειγμα. Θα έμοιαζε σε μια παρόμοια επιλογή που υπάρχει στο Gmail, την υπηρεσία ηλεκτρονικού ταχυδρομείου της Google.
Το Twitter δεν έδωσε κάποια ένδειξη σχετικά με μια πιθανή ημερομηνία έναρξης της συγκεκριμένης λειτουργίας, όμως, όπως μεταδίδουν αμερικανικά ΜΜΕ, η υπηρεσία αυτή θα μπορούσε να διατεθεί στους μελλοντικούς χρήστες επί πληρωμή.
Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Φυσικό αέριο τον Φεβρουάριο (πριν την κρίση στο Ιράν): Στα ύψη οι εξαγωγές, σε μικρή κάμψη η κατανάλωση
- Παπασταύρου: Έχουμε εργαλεία και μέτρα για την αντιμετώπιση της κρίσης – Είμαστε δίπλα στον πολίτη
- Χρηματιστήριο: Σε BYLOT, ΜΟΗ και ΕΛΠΕ το ενδιαφέρον
- H στιγμή που ο Νετανιάχου δίνει την εντολή να σκοτωθεί ο Λαριτζανί
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.