Την ανάκληση της παρτίδας 8266H με ημερομηνία λήξης 31/08/2021 του φαρμακευτικού προϊόντος AZZOL-S CAPS 100MG/CAP BT x 14 (BLIST 2 x7), αποφάσισε ο Εθνικός Οργανισμός Φαρμάκων (ΕΟΦ), λόγω αποτελεσμάτων εκτός προδιαγραφών στις δοκιμές της ομοιομορφίας μάζας.
Η παρούσα απόφαση εκδίδεται προληπτικά στο πλαίσιο προάσπισης της δημόσιας υγείας με σκοπό την ενίσχυση της εθελοντικής ανάκλησης της εταιρείας S.J.A. PHARM ΕΠΕ, η οποία οφείλει να υλοποιήσει την ανάκληση σε εύλογο χρονικό διάστημα.
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Ισραήλ για Ιράν: Η μεγαλύτερη αεροπορική επιχείρηση στην ιστορία του – Πάνω από 200 μαχητικά έπληξαν 500 στόχους
- Γεραπετρίτης μετά το ΚΥΣΕΑ: Εγγυώμαστε την ασφάλεια των Ελλήνων πολιτών στη Μέση Ανατολή
- ΗΠΑ: Κηρύσσουν θαλάσσια ζώνη προειδοποίησης στον Περσικό Κόλπο μετά τις επιθέσεις σε Ιράν
- Σούδα: Σφραγίζεται η αμερικανική βάση μετά τις απειλές και τις επιθέσεις του Ιράν
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.