ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Τη διενέργεια έρευνας για τον πρόεδρο της ΠΟΕΔΗΝ αποφάσισε η προϊσταμένη της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Αθηνών, λίγη ώρα μετά τις δηλώσεις του Μιχάλη Γιαννάκου για 40χρονη νοσηλεύτρια στην Κέρκυρα, τα άκρα της οποίας παρέλυσαν, αφού έκανε τη δεύτερη δόση του εμβολίου για τον κορονοϊό.
Αντικείμενο της εισαγγελικής έρευνας είναι εάν έχει τελεστεί από τον κ. Γιαννακό το αδίκημα της διασποράς ψευδών ειδήσεων.
Ο πρόεδρος της ΠΟΕΔΗΝ είπε μεταξύ άλλων για την 40χρονη ότι «το λένε και οι γιατροί εκεί, ότι είναι παρενέργεια του εμβολίου. Είναι μια στις 400.000 που έχουν εμβολιαστεί, δεν λέει τίποτα απολύτως αυτό για τον εμβολιασμό, δεν λέμε τίποτα κακό για το εμβόλιο, αντιθέτως, αλλά η συνάδελφος είναι σε αναπηρικό καροτσάκι και δεν μπορεί να σηκωθεί κι έχει τρομοκρατηθεί.. Ήταν απολύτως καλά στην υγεία της, είναι σίγουρο ότι πρόκειται για παρενέργεια του εμβολίου».
Διαβάστε επίσης:
Δικαστήρια στην Αττική: Αναστέλλεται η λειτουργία τους, ελάχιστες οι εξαιρέσεις
Τραγωδία στο Μάτι: Στον ανακριτή ο πρώην αρχηγός της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Β. Ματθαιόπουλος
Θετική στον κορονοϊό η αεροπαγίτης ανακρίτρια της υπόθεσης Novartis, Κωνσταντίνα Αλεβιζοπούλου
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Κομισιόν: Σε εις βάθος έρευνα η κινεζική Goldwind για πιθανή στρέβλωση ανταγωνισμού
- Πολωνία: Αρχίζει έρευνα για πιθανές σχέσεις ανάμεσα στον Τζέφρι Έπσταϊν και τις ρωσικές μυστικές υπηρεσίες
- Λυμπερόπουλος: Ελπίζουμε να συζητήσουμε με τον πρωθυπουργό και τον υπουργό και να λύσουμε τα προβλήματα
- Santander και NatWest συζητούν τη μεταφορά συνταξιοδοτικών assets πολλών δισεκατομμυρίων λιρών
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.