Στην κορυφή της τηλεθέασης ήταν χθες, Δευτέρα 8 Φεβρουαρίου, η Φαίη Σκορδά και ο Γιώργος Λιάγκας που γι’ άλλη μια φορά μονοπώλησαν το ενδιαφέρον των τηλεθεατών με τις αποκλειστικές συνεντεύξεις και τα ενδιαφέροντα ρεπορτάζ τους.
Το «Πρωινό» ήταν πρώτο, στη ζώνη προβολής του στο δυναμικό κοινό 18-54, με ποσοστό τηλεθέασης 21,7% και 7,9 μονάδες διαφορά από τον ανταγωνισμό.
Αξίζει να σημειωθεί ότι στις γυναίκες η εκπομπή σημείωσε τα υψηλότερα ποσοστά, αγγίζοντας το 30,7%.
Διαβάστε επίσης:
Survivor spoiler: Επιστρέφουν στις νίκες οι Μπλε; (video)
Τέλος και από το Θέατρο Μουσούρη ο Πέτρος Φιλιππίδης (video)
Στην κορυφή το «Σπίτι με το MEGA» με το μουσικό αφιέρωμα «Στράτος Διονυσίου 30 Χρόνια Μετά»
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Το Resort που σχεδόν δεν υπάρχει – και αυτή είναι η αιτία που δεν μπορείς να το αγνοήσεις
- Τα 50 εκατ. ευρώ που κόστισε στον Μάριο Ηλιόπουλο το ιστορικό και μάγκικο πρωτάθλημα της ΑΕΚ
- Προμηθευτές ενέργειας (ΕΣΠΕΝ): Δεν λειτουργούν οι έξυπνοι μετρητές του ΔΕΔΔΗΕ – Ποιες υπηρεσίες μπλοκάρονται
- Πόθεν έσχες πολιτικών: επενδύσεις εκατομμυρίων, ξεχασμένοι λογαριασμοί και… luxury διαμερίσματα
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.