ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Για ανεπαρκή φύλαξη των δικαστηρίων κάνει λόγο η Ένωση Δικαστών και Εισαγγελέων με σημερινή της ανακοίνωση, με αφορμή τη χθεσινοβραδινή επίθεση στα δικαστήρια της Ευελπίδων, κρούωντας τον κώδωνα για την ασφάλεια των δικαστικών λειτουργών.
Όπως χαρακτηριστικά αναφέρεται:
Με αφορμή τη χτεσινοβραδινή επίθεση στα δικαστήρια της Ευελπίδων, η Ένωση Δικαστών και Εισαγγελέων τονίζει ότι η απουσία αποτελεσματικής φύλαξης των δικαστηρίων δίνει ευκαιρίες για εγκληματικές ενέργειες και θέτει σε κίνδυνο την ασφάλεια Δικαστών και Εισαγγελέων και όλων των πολιτών. Επισημαίνουμε για πολλοστή φορά ότι η εκπλήρωση της ευθύνης της Πολιτείας για φύλαξη των δικαστηρίων και ασφαλή άσκηση των καθηκόντων των δικαστικών λειτουργών αποτελεί ένδειξη ελάχιστου σεβασμού προς τη Δικαιοσύνη.
Διαβάστε επίσης:
Αυτά είναι τα μέτρα που ισχύουν από τις 6 π.μ.
ΕΛΑΣ: Συναγερμός από αναφορές για έκρηξη κοντά στα δικαστήρια Ευελπίδων
Κώστας Καραμανλής: Το πλάνο των έργων στη χώρα είναι άνω των 13 δισ. ευρώ
Ακολουθήστε το mononews.gr στο Google News για την πιο ξεχωριστή ενημέρωση
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Ξανά με τη Λέβερκουζεν ο Ολυμπιακός, για μια θέση στους «16» του Champions League!
- Βιολάντα: Εισαγγελική έρευνα για τις ευθύνες – Τι εξετάζει η ΔΑΕΕ
- Lamda Development: Μετρητά 800 εκατ. έχει λαμβάνειν από τις κατοικίες στο Ελληνικό – mononewsTV
- Ξενοκώστας (ΟΝΕΧ): Τα ναυπηγεία θυροφύλακες της ενεργειακής ανεξαρτησίας
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.