ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Ο υπουργός Εθνικής Άμυνας Νίκος Παναγιώτοπουλος ανακοίνωσε στο λογαριασμό του στο Facebook ότι οι τρεις νέοι πυραυλάκατοι που ναυπηγεί το Πολεμικό Ναυτικό παίρνουν τα ονόματά τους από τους ήρωες των Ιμίων.
«Τον Αύγουστο το Πολεμικό Ναυτικό παρέλαβε την 6η πυραυλάκατο που ναυπηγήθηκε από ελληνικά χέρια στα Ναυπηγεία Ελευσίνας. Το όνομα αυτής “Καραθάνασης”. Η 7η πυραυλάκατος που θα παραδοθεί εντός του 2021 θα φέρει το όνομα “Βλαχάκος”. Το επόμενο πλοίο αυτού του βεληνεκούς θα ονομαστεί “Γιαλοψός”. Και τα τρία πλοία του Πολεμικού Ναυτικού θα πλεύσουν μια μέρα στο Αιγαίο υπερασπίζοντας τα κυριαρχικά δικαιώματα της χώρας, όπως θα το ήθελαν οι 3 ήρωες των Ιμίων», ανέφερε στην ανάρτησή του ο υπουργός Εθνικής Άμυνας.

Διαβάστε επίσης:
Η ΟΝΝΕΔ τίμησε τους πεσόντες των Ιμίων
Ακολουθήστε το mononews.gr στο Google News για την πιο ξεχωριστή ενημέρωση
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Εθνική Τράπεζα: Aλώβητο από τις προκλήσεις του 2025 το ελληνικό επιχειρείν
- Ποσειδώνια 2026: Η εκδήλωση θα σπάσει όλα τα ρεκόρ με μεγαλύτερο σε διάρκεια πρόγραμμα από κάθε άλλη φορά
- Τιμή στην ελληνική πρωτοπορία -Τρεις σπουδαίοι δημιουργοί και το έργο τους σε έκθεση
- Ευρωζώνη: Οι τράπεζες σφίγγουν τα πιστωτικά κριτήρια στις επιχειρήσεις – Τι λέει η ΕΚΤ
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.