ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Στεφάνι στο Μνημείο Πεσόντων Ιμιων κατέθεσε αντιπροσωπεία της ΟΝΝΕΔ υπό τον πρόεδρο της γαλάζιας νεολαίας, Παύλο Μαρινάκη.
Στη σχετική ανακοίνωση της ΟΝΝΕΔ αναφέρονται τα εξής:
«Η ΟΝΝΕΔ τιμά τους πεσόντες στα Ίμια
Σήμερα συμπληρώνονται 25 χρόνια από από τα Ίμια, όταν οι Έλληνες αξιωματικοί του Πολεμικού Ναυτικού, Χριστόδουλος Καραθανάσης, Παναγιώτης Βλαχάκος και Έκτορας Γιαλοψός έδωσαν τη ζωή τους για να υπερασπιστούν την ελληνική εδαφική ακεραιότητα. Όσα χρόνια και αν περάσουν, δεν ξεχνάμε εκείνους που έπεσαν εν ώρα καθήκοντος, υπηρετώντας και προστατεύοντας την πατρίδα.
Ο πρόεδρος της ΟΝΝΕΔ Παύλος Μαρινάκης, συνοδευόμενος από το γραμματέα της Κεντρικής Επιτροπής Νίκο Σιαδήμα και τα μέλη του Εκτελεστικού Γραφείου Γιάννη Φυτόπουλο, Μιχάλη Νίκα, Κατερίνα Καραβιώτη και Φλώρα Μαλασίδη τίμησαν τη μνήμη των ηρώων αξιωματικών, που προασπιζόμενοι τα κυριαρχικά μας δικαιώματα θυσιάστηκαν για την πατρίδα, καταθέτοντας στεφάνι στο Μνημείο Πεσόντων Ιμίων».
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- «Πυρά» Γεωργιάδη σε Ανδρουλάκη: Θα περιμένω να μου απαντήσει το ΠΑΣΟΚ ως τις 12:00, μετά θα κάνω αποκαλύψεις
- Glencore: Άλμα 86% στα κέρδη του εξαμήνου από το ράλι σε ενέργεια, χαλκό και άνθρακα
- Ευρωαγορές: Συνεχίζεται η ανοδική πορεία μετά το ιστορικό υψηλό του Stoxx 600 – Άλμα στον μεταλλευτικό κλάδο
- Ebury: Στις κορυφαίες θέσεις στην κατάταξη του Bloomberg για την ακρίβεια στις προβλέψεις της για το συνάλλαγμα
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.