ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Σε μία σύλληψη και στην επιβολή διοικητικών προστίμων προχώρησαν τα ξημερώματα οι Αστυνομικές Αρχές στη Θεσσαλονίκη, για παραβίαση των μέτρων που ισχύουν για τον περιορισμό μετάδοσης του κορονοϊού.
Συγκεκριμένα, σε κατάστημα στον Εύοσμο εντοπίστηκαν συγκεντρωμένα 14 άτομα. Επιβλήθηκε πρόστιμο 5.000 ευρώ στον 34χρονο ιδιοκτήτη του καταστήματος και από 300 ευρώ πρόστιμο στους 14 παρευρισκόμενους.
Διαβάστε επίσης:
Θεσσαλονίκη: Στα χέρια της ΕΛΑΣ φερόμενοι ως ηγετικά στελέχη διεθνούς κυκλώματος εμπορίας ναρκωτικών
Θεσσαλονίκη: Νέο επεισόδιο μεταξύ οπαδών – Ανήλικοι οι δράστες και το θύμα
ΤΑΙΠΕΔ: Ξεκινάει ο διαγωνισμός για την παραχώρηση της μαρίνας Καλαμαριάς
Ακολουθήστε το mononews.gr στο Google News για την πιο ξεχωριστή ενημέρωση
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Τραμπ: Προανήγγειλε μέσω Truth Social επικείμενη συμφωνία με το Ιράν – Θα ανοίξουν τα Στενά του Ορμούζ, λέει ο Αμερικανός πρόεδρος
- Shein εναντίον Temu: Ο νομικός πόλεμος από τις ΗΠΑ ως το Λονδίνο και οι σταρ δικηγόροι πίσω από τις αγωγές δισεκατομμυρίων
- Πώς ο Ντέιβιντ Μπέκαμ έχτισε περιουσία 1,185 δισ. λιρών
- Βαρέα και Ανθυγιεινά: «Παράθυρο» εξόδου στα 62 για 120.000 νοσηλευτές και εργαζόμενους του ΕΚΑΒ
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.