ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Η ΕΕ περιμένει από την AstraZeneca να παραδώσει τα 400 εκατομμύρια δόσεις που έχουν συμφωνηθεί τονίζει η Πρόεδρος την Κομισιόν Ούρσουλα φον ντερ Λάιεν, ανακοινώνοντας παράλληλα ότι η Ευρωπαϊκή Επιτροπή έδωσε την έγκρισή της για να χρησιμοποιηθεί στην ΕΕ.
«Μόλις εγκρίναμε το εμβόλιο της AstraZeneca στην αγορά της ΕΕ μετά τη θετική αξιολόγηση του Ευρωπαϊκού Οργανισμού Φαρμάκων.
Περιμένω από την εταιρεία να παραδώσει τα 400 εκατομμύρια δόσεις όπως συμφωνήθηκε. Θα συνεχίσουμε να κάνουμε ό,τι μπορούμε για να εξασφαλίσουμε εμβόλια για τους Ευρωπαίους, τους γείτονες και τους συνεργάτες μας σε όλο τον κόσμο», έγραψε η Ούρσουλα φον ντερ Λάιεν.
Εμβόλια COVID-19: Η Κομισιόν αποφάσισε να τεθεί σε εφαρμογή ο μηχανισμός διαφάνειας
Σύμπραξη Novartis – Pfizer/BioNTech για την αύξηση της παραγωγής εμβολίων για τον κορονοϊό
Ακολουθήστε το mononews.gr στο Google News για την πιο ξεχωριστή ενημέρωση
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Τουριστικό έργο στην Ερμιονίδα σχεδιάζει η ΓΕΚ ΤΕΡΝΑ
- Ένα… Champions League εθνικών ομάδων δημιουργεί η UEFA: Το νέο σύστημα των 36 ανακοινώνεται σήμερα στη Θεσσαλονίκη
- Γιατί άλλαξε το momentum σε Πειραιώς και Alpha, η JP Morgan και τα μυστικά των μετοχών, τι έλεγε ο Εξάρχου για το LNG, τα σπίτια του Τσουβελεκάκη, το νέο yacht των 80m των Coustas (μεγαλύτερο του Τσάκου) και γιατί έχει νεύρα ο Νικόλαος ο Α΄
- Κιλιάν Εμπαπέ: Η Coalition Capital, τα 15 εκατ. ευρώ της Καέν και η επιχειρηματική αυτοκρατορία ενός 27χρονου
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.