ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Σταδιακή αποκατάσταση στο Facebook, Instagram και Messenger – Δυσκολίες σύνδεσης για τους χρήστες σε όλο τον κόσμο (upd)
Οι ρωσικές αρχές ανακοίνωσαν σήμερα ότι θα επιβάλουν κυρώσεις κατά των μεγάλων μέσων κοινωνικής δικτύωσης για «υποκίνηση» ανηλίκων για συμμετοχή σε διαδηλώσεις υπέρ του Αλεξέι Ναβάλνι.
«Τα Facebook, Instagram, Twitter, TikTok, VKontakte, Odnoklassniki, καθώς και το YouTube θα καταδικασθούν σε καταβολή προστίμου για μη τήρηση των απαιτήσεων για την αποφυγή της δημοσίευσης εκκλήσεων προς ανηλίκους για να συμμετάσχουν σε μη εγκεκριμένες συγκεντρώσεις στις 23 Ιανουαρίου», αναφέρεται σε ανακοίνωση της ρωσικής εποπτικής αρχής Roskomnadzor.
Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Ο Βανς προειδοποιεί τους Ισραηλινούς υπουργούς να μην επιτεθούν στη συμφωνία του Τραμπ με το Ιράν
- Βραζιλία: Στη ΜΕΘ με μηχανική υποστήριξη ο πρώην ομοσπονδιακός τεχνικός της «σελεσάο», Κάρλος Αλμπέρτο Παρέιρα
- ΗΠΑ: Ήρε τον ναυτικό αποκλεισμό στα ιρανικά λιμάνια
- Κίμπερλι Γκιλφόιλ: 8ος πιο δημοφιλής εκπαιδευτικός προορισμός παγκοσμίως για τους Αμερικανούς φοιτητές η Ελλάδα
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.