ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Η κυβέρνηση του Τζο Μπάιντεν θα συνεργαστεί στενά με το Ισραήλ σε ζητήματα περιφερειακής ασφάλειας, αλλά και για την οικοδόμηση των περιφερειακών συμφωνιών εξομάλυνσης των σχέσεων που έχει υπογράψει το Ισραήλ, σύμφωνα με τα όσα είπε στον Ισραηλινό ομόλογό του, ο Σύμβουλος Εθνικής Ασφάλειας των ΗΠΑ Τζέικ Σάλιβαν, όπως αναφέρει σχετική σημερινή ανακοίνωση.
«Συζήτησαν ευκαιρίες ενίσχυσης της συνεργασίας τους επόμενους μήνες, συμπεριλαμβανομένης και της οικοδόμησης της επιτυχίας των συμφωνιών εξομάλυνσης των σχέσεων του Ισραήλ με τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα (ΗΑΕ), το Μπαχρέιν, το Σουδάν και το Μαρόκο» σύμφωνα με μία ανακοίνωση για τη χθεσινή τηλεφωνική συνομιλία του Σάλιβαν με τον Ισραηλινό ομόλογό του, Μέιρ Μπεν-Σαμπάτ.
Ο Σάλιβαν απηύθυνε επίσης, μία πρόσκληση για την έναρξη ενός στρατηγικού διαλόγου σε σύντομο χρονικό διάστημα, σύμφωνα με την ίδια ανακοίνωση.
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Τι δικαιώματα έχω αν καταστραφεί η αποσκευή μου
- Φαρμακευτική κάνναβη: Τρεις Έλληνες παραγωγοί και περίπου 50.000 ασθενείς σε μια αγορά που περνά σε φάση ωρίμανσης
- Ξενοδοχειακό Επιμελητήριο: Ιστορική κατάκτηση για τον βιώσιμο τουρισμό η νέα Ευρωπαϊκή Στρατηγική – Το μεγάλο στοίχημα της επόμενης ημέρας
- Βουλή: Live η συζήτηση για το σχέδιο νόμου για το ιδιωτικό χρέος – To μεσημέρι η ονομαστική ψηφοφορία
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.