ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Οι Επιθεωρητές-Ελεγκτές της Εθνικής Αρχής Διαφάνειας σε συνεργασία με το κεντρικό συντονιστικό όργανο και το Υπουργείο Υγείας, μετέβησαν σήμερα στο ΠΓΝ Αττικό, το ΓΝ Σωτηρία, το Αρεταίειο και το Αιγινήτειο.
Όπως αναφέρει σε ανακοίνωσή της η Αρχή, το κλιμάκιο της ΕΑΔ προχώρησε στην αξιολόγηση της τήρησης των διαδικασιών ελέγχου και των απαιτήσεων που περιλαμβάνονται στο εθνικό επιχειρησιακό σχέδιο εμβολιασμών κατά της COVID-19, με περίοδο αναφοράς την περίοδο 27.12.2020 έως 05.01.2021.
Η ΕΑΔ έχει εκπονήσει οριζόντιο πρόγραμμα ελέγχων σε όλο τον κύκλο διανομής, φύλαξης και χρήσης των εμβολίων, η εφαρμογή του οποίου ξεκίνησε σήμερα στα παραπάνω τέσσερα νοσοκομεία και περιλαμβάνει ελέγχους σε όλη την επικράτεια για την επιτήρηση των διαδικασιών και τη διασφάλιση της διαφάνειας και ακεραιότητας σε όλα τα στάδια της διαδικασίας εμβολιασμού κατά του κορονοϊού.
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Μετρό Γραμμή 4: Όλα όσα ειπώθηκαν στη συνάντηση Δούκα με Ελληνικό Μετρό και αναδόχους για την Κυψέλη – Πότε ξεκινούν τα έργα
- Μύκονος – Αποκάλυψη: Πώς ένα καθαριστήριο χρεώνει 4 φορές πιο ακριβά το πλύσιμο σε σεντόνια και πετσέτες – Τι δείχνουν τα τιμολόγια
- Στην αντεπίθεση η κυβέρνηση για τον ΟΠΕΚΕΠΕ μετά τις αρχειοθετήσεις
- Αλέξανδρος Εξάρχου: Σταθερές ροές εσόδων από το LNG και αυτόνομη εισαγωγή της εταιρείας ενέργειας στο ΧΑ
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.