• Gossip

    Σταύρος Μαυρίδης: Στο νοσοκομείο με συνοδεία αστυνομικών – Το άγνωστο βιβλίο για την ζωή του

    MAVRIDIS


    Στο νοσοκομείο και με συνοδεία αστυνομικών αλλά και νοσοκόμων μεταφέρθηκε ο ηθοποιός Σταύρος Μαυρίδης ο οποίος βρέθηκε σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση πριν λίγες ημέρες.

    Στο Αιγινήτειο νοσοκομείο μεταφέρθηκε αργά το βράδυ της Κυριακής, ο Σταύρος Μαυρίδης, μετά το περιστατικό με την εξαφάνισή του.

    Το άγνωστο βιβλίο για τη ζωή του

    «Την Κυριακή θα παρουσίαζε το βιβλίο του με τίτλο “Ελλήνων Μέθεξις”. Και μέσα στο βιβλίο αυτό θα βλέπατε τα όνειρα του, την ήρεμη ζωή που ονειρευόταν στη Σαλαμίνα και πώς ζούσε στη Σαλαμίνα μέχρι να φύγει από εκεί. Ήθελε πάλι να θυμηθεί τα ήρεμα χρόνια που ζούσε στη Σαλαμίνα με τους δικούς του, καθώς και να κάνει περιπλάνηση στα σοκάκια και στην παραλία του νησιού. Δυστυχώς, όμως, δεν κατάφερε να το παρουσιάσει», λέει ο φίλος του και συνεργάτης του Σπύρος Μπιμπίλας, στην εφημερίδα Freddo.

    Ο Σπύρος Μπιμπίλας γνωρίζοντας την κατάσταση στην οποία έχει περιέλθει με την οικονομική ανέχεια, του έδωσε τον ρόλο του στο Εθνικό Θέατρο προκειμένου να τον αντικαταστήσει. «Είναι πολύ καλός ηθοποιός. Για δύο μήνες του πρότεινα με να με αντικαταστήσει στις παραστάσεις του Εθνικού Θεάτρου. Δέχτηκε με χαρά και την προηγούμενη εβδομάδα θα ξεκινούσε πρόβες. Ωστόσο δεν πήγε στις πρόβες, με αποτέλεσμα να ανησυχήσουμε όλοι. Πονάω με τον Σταύρο, γιατί είναι πολύ ευαίσθητο παιδί. Τα έχασε όλα λόγω των κουκουλοφόρων που του έκαψαν θέατρο και σούπερ μάρκετ. Μετά ήρθε η καταστροφή του».

    Ο ηθοποιός τις επόμενες ημέρες θα μεταφερθεί στο Θριάσιο Νοσοκομείο, ενώ ήδη έχουν ενημερωθεί για την άσχημη κατάσταση της υγείας του και τα τέσσερα αδέρφια του, τα οποία διαμένουν στη Σαλαμίνα, όπου είναι και η ιδιαίτερη πατρίδα της οικογένειας.

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Σταύρος Μαυρίδης: Δείτε το σχόλιο του Γ. Παπαδάκη για τον ηθοποιό (video)

    ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Βρέθηκε ο ηθοποιός Σταύρος Μαυρίδης που είχε εξαφανιστεί για 5 ημέρες

    ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Παντελής Παντελίδης: Ανατριχίλα στα γυρίσματα του video-clip του νέου του τραγουδιού (video)



    ΣΧΟΛΙΑ