ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Στην ένταξη επιπλέον 20 Δήμων και 26 ΚΕΠ στην υπηρεσία myKEPlive προχωρά από σήμερα το Υπουργείο Ψηφιακής Διακυβέρνησης.
Πρόκειται για τους Δήμους: Αγιάς, Αλοννήσου, Αμαρουσίου, Αριστοτέλη, Βόλου, Δέλτα, Δομοκού, Ιεράπετρας, Ιεράς Πόλης Μεσολογγίου, Κασσάνδρας, Κρωπίας, Μαρωνείας-Σαπών, Νέας Προποντίδας, Σαρωνικού, Σερβιών, Σύρου-Ερμούπολης, Σπάρτης, Παιανίας, Πλατανιά και Φαρσάλων.
Με τις παραπάνω προσθήκες, ο συνολικός αριθμός των Δήμων που συμμετέχουν στο πρόγραμμα ανέρχεται στους 151 και το σύνολο των ΚΕΠ στα 193.
Παράλληλα, 959 υπάλληλοι των ΚΕΠ έχουν εκπαιδευτεί στον χειρισμό της πλατφόρμας, την οποία σχεδίασε και υλοποίησε η Γενική Γραμματεία Πληροφοριακών Συστημάτων Δημόσιας Διοίκησης.
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Πού είναι το ακριβότερο ξενοδοχείο που επισκέφθηκε η Μαρίνα Βερνίκου (video)
- Παύλος Μαρινάκης: «Προτεραιότητα η προστασία των πολιτών και η εμπιστοσύνη στους θεσμούς»
- ΕΑΕΕ: Αύξηση 10,1% στην παραγωγή ασφαλίστρων το εννεάμηνο – Ποιοι κλάδοι οδηγούν την άνοδο
- Νίκος Παπαθανάσης: 39,9 εκατ. ευρώ για την κατασκευή νέου Σωφρονιστικού Καταστήματος στη Μεγαλόπολη Αρκαδίας
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.