array(0) {
}
        
    
Menu
1.27%
Τζίρος: 322.97 εκατ.

Γερμανία: Δεν υπάρχει απειλή για τον πληθυσμό από τις κατεστραμμένες πυρηνικές εγκαταστάσεις του Ιράν, σύμφωνα με πυρηνικό επιστήμονα (dpa)

Life & Style

Σπίτι με το MEGA και τον Στέλιο Ρόκκο

Comments

Ο Στέλιος Ρόκκος έρχεται στο «Σπίτι με το MEGA» το Σάββατο 12 Δεκεμβρίου στις 21:00 και φέρνει… «Σμαράγδια και ρουμπίνια».

Ο απόλυτος ερμηνευτής και τραγουδοποιός μας ξεσηκώνει, μας συγκινεί και μας ταξιδεύει σε μία μοναδική βραδιά γεμάτη με τις διαχρονικές επιτυχίες του. Από το «Έτσι αγαπάω εγώ» και το αγαπημένο «Έμεινα εδώ», ο Στέλιος Ρόκκος κάνει μια αναδρομή σε όσα τραγούδια λατρέψαμε μέσα στα σχεδόν 30 χρόνια της μουσικής του πορείας για να έρθει μέχρι το σήμερα, τραγουδώντας το ολοκαίνουργιο τραγούδι του «Δεν φοβήθηκα».

Ένας από τους πιο καταξιωμένους μουσικούς και τραγουδιστές στην Ελλάδα, βάζει τη δική του σφραγίδα σε λαϊκά τραγούδια που αγαπάμε όλοι, τα οποία αποκτούν μία πιο ροκ διάθεση, ενώ συνδέει παραδοσιακά ακούσματα με απρόβλεπτές μουσικές επιλογές και μαζί με τις μεγάλες του επιτυχίες συνθέτουν ένα μουσικό παζλ ειδικά για τους τηλεθεατές του MEGA.

Κι επειδή οι καλύτερες μουσικές διαδρομές είναι πάντα με παρέα, ο Στέλιος Ρόκκος υποδέχεται τον σπουδαίο ερμηνευτή του δημοτικού τραγουδιού Γιάννη Καψάλη, την Ασπασία Στρατηγού και τον Steven από τους My Excuse.

Στη βραδιά συμμετέχουν ο Αντώνης Βλάχος και η Στεφανία Ρίζου.

Αυτό το Σάββατο στις 21.00 είστε όλοι καλεσμένοι στο «Σπίτι με το MEGA» γιατί οι «μεγάλες αγάπες» δεν τελειώνουν…!

Διαβάστε επίσης:

«Σπίτι με το MEGA»: Στην κορυφή της τηλεθέασης η μουσική βραδιά με την Πάολα

Κυριαρχία Live News στην απογευματινή ζώνη

Ακολουθήστε το mononews.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Παππούς έγινε ο Δημήτρης Μελισσανίδης
Το πάρτι του ΑΝΤ1 με ηχηρές απουσίες και σιωπηρές παρουσίες, γιατί ο Ιβάν αποτίμησε τα ΜΜΕ, η αποχώρηση-«σταθμός» του Σόλακ, η Σία, ο Ζούλας και ο Σκάι
Νόβακ Τζόκοβιτς: Το story ενός θρύλου που βγαίνει απ’ τα κορτ και γίνεται γείτονας μας στην Αθήνα!
Αμαλία Κωστοπούλου: Bridal shower στη Χαβάη
Νίκη Παπαθεοχάρη: Δίπλα στη θάλασσα… από τη θάλασσα
Κατερίνα Καινούργιου: Οι ανασφάλειες, τα χρέη των γονιών της, η πρόταση γάμου και ο Νίκος Κοκλώνης
Γενέθλια για τον Αντώνη Ρέμο – Οι δημόσιες ευχές της Υβόννης
Ηλιάνα Παπαγεωργίου: Παντρεύεται ξανά τον πρώην συζυγό της
Η Μαρί Σαντάλ ενθουσιασμένη με την Αθήνα
Τάμτα-Πάρης Κασιδόκωστας: Χαλαρές βόλτες στη Μύκονο