ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Μία μεγάλη έκρηξη σε ΑΤΜ της Θεσσαλονίκης προκάλεσε εκτεταμένες ζημιές και στους γύρω χώρους
Μία μεγάλη έκρηξη σε ΑΤΜ έλαβε χώρα στην Πολίχνη Θεσσαλονίκης, καθώς άγνωστοι τοποθέτησαν βόμβα στη θυρίδα του ΑΤΜ, προκειμένου να κλέψουν τα χρήματα που βρίσκονταν μέσα σε αυτό.
Το αποτέλεσμα από την ενεργοποίηση της βόμβας ήταν να προκληθεί μία μεγάλη έκρηξη, η οποία προκάλεσε τεράστιες υλικές ζημιές στα γύρω καταστήματα. Ευτυχώς, δε σημειώθηκαν τραυματισμοί, ωστόσο οι καταστροφές είναι μεγάλες.
Μαρτυρίες αναφέρουν πως οι δράστες ήταν δύο, ενώ υπάρχουν κάποιες πληροφορίες για δύο ακόμη πρόσωπα που συμμετείχαν στην ενέργεια αυτή. Οι ληστές πήραν τα χρήματα, ωστόσο δεν μπορούν να τα χρησιμοποιήσουν, καθώς αυτά ήταν «σημαδεμένα», όπως συνηθίζεται σε αυτές τις περιπτώσεις από τις τράπεζες.
H Αστυνομία αναζητά τους δράστες, ενώ παραμένει άγνωστο το χρηματικό ποσό που έχει αφαιρεθεί από το μηχάνημα.
Ακολουθήστε το mononews.gr στο Google News για την πιο ξεχωριστή ενημέρωση
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Σαμαράς εναντίον Μητσοτάκη: Μετέτρεψε τη ΝΔ σε μπλε υβρίδιο Σημιτικού ΠΑΣΟΚ – Δεν έφυγα για να επιστρέψω, με διέγραψε
- Ταχιάος: Σε εξέλιξη οι εργασίες στις πληγείσες από τον «Daniel» γέφυρες της Θεσσαλίας
- Ουγγαρία: Ο πρόεδρος βράβευσε τον 21χρονο Αναστάσιο Γκαρίπη, είχε διασώσει πατέρα και κόρη στη θάλασσα
- Πρόκληση από την Τουρκία στην Κύπρο: Στρατιωτικό όχημα εισέβαλε σε χωριό στη Νεκρή Ζώνη – Επενέβησαν τα Ηνωμένα Έθνη