ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Νέα παρέμβαση από τη Εισαγγελία Πρωτοδικών της Αθήνας για τα fake news που έχουν κάνουν με το πόσο επικίνδυνος είναι ο κορονοϊός, την αξιοπιστία των τεστ αλλά και των εμβολίων.
Η προϊσταμένη της Εισαγγελίας παρενέβη διατάσσοντας την ενέργεια προκαταρκτικής εξέτασης για να αναζητηθούν αδικήματα όπως αυτά της διασποράς ψευδών ειδήσεων και διέγερση σε ανυπακοή.
Αφορμή ήταν δημοσιεύματα στις εφημερίδες Μακελειό και Ελεύθερη Ώρα αλλά και αναρτήσεις του Γρηγόρη Πετράκου.
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Μητσοτάκης: Πρόωρη αποπληρωμή χρέους 13 δισ. ευρώ μέσα στο 2026 – «Ο διάλογος με την Τουρκία δεν σημαίνει υποχώρηση»
- Μαρινάκης: Όσα ακούσετε από τον Μητσοτάκη στη ΔΕΘ θα τα δείτε να γίνονται και πράξη – ‘Εχουμε εξασφαλίσει τα λεφτά για τα μέτρα
- Η κόσμηση και το κόσμημα στο Μουσείο Μπενάκη
- F1 Ολλανδία: Τα κρίσιμα σημεία για το σημερινό αγώνα
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.