Σύμφωνα με μία νέα μελέτη, η εργασία στα super market, θέτει τους υπαλλήλους σε υψηλό κίνδυνο μόλυνσης και κυρίως όσους αλληλεπιδρούν συχνά με τους πελάτες. Αυτοί οι εργαζόμενοι πιθανότατα έγιναν «σημαντική πηγή μετάδοσης» του κορονοϊού, χωρίς καν να το γνωρίζουν γιατί οι περισσότεροι ήταν ασυμπτωματικοί.
Διαβάστε τη συνέχεια στο Portraits.gr
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Ολοκλήρωση του Έργου ERATOSTHENES: Η DBC Diadikasia στην Πρωτοπορία της Ασφάλειας για το Διαδίκτυο των Πραγμάτων
- Άκης Σκέρτσος: Τα 10 μέτρα για το δημογραφικό
- Γιάννης Μώραλης: Ο Δήμαρχος Πειραιά στο Open Day των Εκπαιδευτηρίων της Ιεράς Μητροπόλεως Πειραιώς
- Ουκρανία: Η Ρωσία «αγνοεί εντελώς» την προτεινόμενη κατάπαυση πυρός
