H εκπομπή «Σπίτι με το MEGA», το αγαπημένο μουσικό ραντεβού των τηλεθεατών, το Σάββατο 31 Οκτωβρίου στις 21:00 υποδέχεται την Ελευθερία Αρβανιτάκη.
Η μοναδική ερμηνεύτρια παρουσιάζει για πρώτη φορά στην ελληνική τηλεόραση ένα πλήρες μουσικό πρόγραμμα ειδικά σχεδιασμένο για τους τηλεθεατές του MEGA.
Μαζί της, στο «Σπίτι με το MEGA», θα βρίσκονται εκλεκτοί προσκεκλημένοι, συνεργάτες αλλά και φίλοι από τα παλιά. Ο Χρήστος Νικολόπουλος, ο Λάκης Λαζόπουλος και ο Μιχάλης Χατζηγιάννης μοιράζονται με την Ελευθερία Αρβανιτάκη όλα όσα τους ενώνουν. Στη σκηνή ανεβαίνει και ένας νέος πολλά υποσχόμενος ερμηνευτής, ο Θοδωρής Βουτσικάκης.
Παρακολουθείστε το παρακάτω μουσικό απόσπασμα με την Ελευθερία Αρβανιτάκη να ερμηνεύει με την κρυστάλλινη φωνή της μία από τις μεγαλύτερες επιτυχίες της, το αγαπημένο τραγούδι «Δυνατά».
«Εδώ να μείνεις» με την Ελευθερία στο MEGA.
«ΣΠΙΤΙ ΜΕ ΤΟ MEGA» με την Ελευθερία Αρβανιτάκη, Σάββατο 31 Οκτωβρίου στις 21:00
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.