H εκπομπή «Σπίτι με το MEGA», το αγαπημένο μουσικό ραντεβού των τηλεθεατών, το Σάββατο 31 Οκτωβρίου στις 21:00 υποδέχεται την Ελευθερία Αρβανιτάκη.
Η μοναδική ερμηνεύτρια παρουσιάζει για πρώτη φορά στην ελληνική τηλεόραση ένα πλήρες μουσικό πρόγραμμα ειδικά σχεδιασμένο για τους τηλεθεατές του MEGA.
Μαζί της, στο «Σπίτι με το MEGA», θα βρίσκονται εκλεκτοί προσκεκλημένοι, συνεργάτες αλλά και φίλοι από τα παλιά. Ο Χρήστος Νικολόπουλος, ο Λάκης Λαζόπουλος και ο Μιχάλης Χατζηγιάννης μοιράζονται με την Ελευθερία Αρβανιτάκη όλα όσα τους ενώνουν. Στη σκηνή ανεβαίνει και ένας νέος πολλά υποσχόμενος ερμηνευτής, ο Θοδωρής Βουτσικάκης.
Παρακολουθείστε το παρακάτω μουσικό απόσπασμα με την Ελευθερία Αρβανιτάκη να ερμηνεύει με την κρυστάλλινη φωνή της μία από τις μεγαλύτερες επιτυχίες της, το αγαπημένο τραγούδι «Δυνατά».
«Εδώ να μείνεις» με την Ελευθερία στο MEGA.
«ΣΠΙΤΙ ΜΕ ΤΟ MEGA» με την Ελευθερία Αρβανιτάκη, Σάββατο 31 Οκτωβρίου στις 21:00
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Αυξήσεις έως 200 ευρώ στους ένστολους – Αναμόρφωση μισθολογίου από τον Οκτώβριο
- Κίνα: Ρεκόρ εμπορικού πλεονάσματος άνω των $1,2 τρισ. το 2025
- ΕΕ: Μειώθηκαν κατά 23% οι αιτήσεις για άσυλο το α’ εξάμηνο
- Euroxx Securities για Jumbo: Νέα τιμή στόχος τα €42 και ισχυρές προϋποθέσεις για τα περιθώρια κέρδους
