ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Ο Ευρωπαίος διαπραγματευτής Μισέλ Μπαρνιέ δήλωσε σήμερα κατά τη διάρκεια τηλεφωνικής επικοινωνίας με τον Βρετανό ομόλογό του Ντέιβιντ Φροστ ότι η ΕΕ παραμένει «διαθέσιμη» για να διαπραγματευτεί τη σχέση μετά το Brexit «στη βάση των νομικών κειμένων», υπογραμμίζοντας ότι αναμένει τώρα «την αντίδραση του Ηνωμένου Βασιλείου».
«Μίλησα πριν από λίγο με τον Ντέιβιντ Φροστ. Όπως είπε η πρόεδρος (της Ευρωπαϊκής Επιτροπής Ούρσουλα) φον ντερ Λάιεν την Παρασκευή, επιβεβαίωσα ότι η ΕΕ παραμένει διαθέσιμη να εντατικοποιήσει τις συνομιλίες στο Λονδίνο αυτή την εβδομάδα, για όλα τα θέματα και στη βάση των νομικών κειμένων. Αναμένουμε τώρα την αντίδραση του Ηνωμένου Βασιλείου», έγραψε στο Twitter o Γάλλος πολιτικός μετά τη συνομιλία αυτή.
Ακολουθήστε το mononews.gr στο Google News για την πιο ξεχωριστή ενημέρωση
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Αταλάντη Μαρτίνου: Ο Κωνσταντίνος Γιώτης με απαλό άγγιγμα
- ΑΔΜΗΕ: Αντίστροφη μέτρηση για την αύξηση κεφαλαίου 1 δις – Τα επόμενα βήματα
- Τριπλά κερδισμένοι AKTOR και Metlen από την είσοδό τους στον ΒΟΑΚ – Στο τιμόνι η ΓΕΚ ΤΕΡΝΑ
- Οι 3+1 απειλές σε τράπεζες και οικονομία από την απόφαση του Αρείου Πάγου για τα δάνεια
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.