ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Ένας άνδρας που ζει στην ίδια κατοικία στο Βατικανό με τον πάπα Φραγκίσκο διαγνώστηκε θετικός στον κορονοϊό και απομονώθηκε, ανακοίνωσε σήμερα η Αγία Έδρα.
Ο άνδρας, ο οποίος δεν κατονομάζεται και είναι ασυμπτωματικός, εγκατάλειψε την κατοικία στη Σάντα Μάρτα και απομονώθηκε μαζί με άλλους με τους οποίους είχε άμεση επαφή, αναφέρει ανακοίνωση.
Και κάποιος άλλος ένοικος της ίδιας κατοικίας, η οποία διαθέτει περίπου 130 δωμάτια και σουίτες, είχε βρεθεί θετικός στον κορονοϊό όταν η πανδημία έπληξε την Ιταλία τον Μάρτιο.
Ο πάπας Φραγκίσκος, ο οποίος είχε υποβληθεί σε αφαίρεση τμήματος του ενός πνεύμονά του λόγω ασθένειας όταν ήταν νέος στην γενέτειρά του την Αργεντινή, υποβάλλεται τακτικά σε εξέταση για τον κορονοϊό.
Το Βατικανό, το μικρότερο ανεξάρτητο κράτος στον κόσμο, που περιβάλλεται από την Ρώμη, έχει επηρεαστεί ελάχιστα από την πανδημία και συνολικά έχουν καταγραφεί εκεί περίπου 24 κρούσματα.
Τρεις κάτοικοι του Βατικανού, που είχαν διαγνωστεί θετικοί, έχουν ιαθεί, προσθέτει η σημερινή ανακοίνωση.
Την περασμένη εβδομάδα, τέσσερα μέλη της παπικής Ελβετικής Φρουράς, βρέθηκαν θετικά στον κορονοϊό.
Ακολουθήστε το mononews.gr στο Google News για την πιο ξεχωριστή ενημέρωση
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Γαλλία: Κλοπή συλλεκτικών καρτών Pokémon αξίας 80.000 ευρώ
- Ζάκυνθος: Απαγόρευση κυκλοφορίας σε περιοχές Natura και δάση κατά την αντιπυρική περίοδο – Πρόστιμο 300 ευρώ στους παραβάτες
- Χαλκιδική: Βελτιωμένη η εικόνα στην μεγάλη πυρκαγιά στη Σίβηρη – Απεγκλωβίστηκαν πάνω από 300 άτομα μέσω θαλάσσης
- ΗΠΑ: Δικαστής απέρριψε την αγωγή του Τραμπ κατά του Χάρβαρντ
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.