ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Οι 4 μεταρρυθμίσεις του Κ.Μ., γιατί αγωνιούν οι γαλάζιοι βουλευτές, ο Πανάρας και η ΕΥΠ, τι έγινε με την Τουλουπάκη και το τουρκικό παιχνίδι
Επιστρέφει εσπευσμένα στην Αθήνα ο υπουργός Εθνικής Άμυνας, Νίκος Παναγιωτόπουλος, μετά νέες προκλητικές κινήσεις της Τουρκίας στην Ανατολική Μεσόγειο.
Η απόφαση της Τουρκίας να εκδώσει Navtex και να ξαναβγάλει το τουρκικό ερευνητικό Oruc Reis στη Μεσόγειο έχει θέσει σε συναγερμό κυβέρνηση και Ένοπλες Δυνάμεις.
Έτσι, ο υπουργός Εθνικής Άμυνας, Νίκος Παναγιωτόπουλος, που μετέβη στην Πορτογαλία για να συναντηθεί με τον Πορτογάλο ομόλογό του, Ζοάου Γκόμες Κραβίνιου, διαφοροποιεί το πρόγραμμά του και αντί για την Τρίτη επιστρέφει σήμερα στην Ελλάδα.
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Γάζα: Το Ισραήλ λέει ότι θα καταστρέψει τα εναπομείναντα τούνελ της Χαμάς, μετά την απελευθέρωση των ομήρων
- Καλώδιο Ελλάδας – Κύπρου: Η μάχη του Παπασταύρου, το στοίχημα της επόμενης μέρας και ο ρόλος της Κομισιόν
- Άρθρο παρέμβαση: Τα media στο απόσπασμα των τραμπούκων και οι πρόθυμες σφουγγαρίστρες της δημοσιογραφίας
- Nascar Euro Series: Μία ανάσα από τον τίτλο o Κρασώνης!
