ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Aποδοκίμασε το Κίνημα Αλλαγής το σημερινό πρωτοσέλιδο της Αυγής και με σχόλιο του Γραφείου Τύπου του κόμματος το χαρακτηρίζει άθλιο και απόδειξη πανικού του ΣΥΡΙΖΑ.
Συγκεκριμένα το Γραφείο Τύπου του ΚΙΝΑΛ αναφέρει: «Το άθλιο πρωτοσέλιδο της Αυγής είναι απόδειξη του πανικού του ΣΥΡΙΖΑ. Το στίγμα για τον ΣΥΡΙΖΑ είναι βαρύ, γιατί με τις αλλαγές του στον ποινικό κώδικα δεν στερούνται τα πολιτικά τους δικαιώματα οι νεοναζί της Χρυσής Αυγής».
Επιπλέον τονίζει πως ο «διχαστικός λόγος συγκεκριμένων κομμάτων δημιουργεί πρόσφορο έδαφος για να επωασθεί και πάλι το αυγό του φιδιού κα το ζήσαμε και στο παρελθόν».
Σύμφωνα με το Κίνημα Αλλαγής οι δημοκρατικοί πολίτες απαιτούν «να κλείσουμε το δρόμο στους νεοναζί. Με πρώτο και άμεσο βήμα την ψήφιση της τροπολογίας μας, που αποκλείει τη συμμετοχή της ηγεσίας της εγκληματικής οργάνωσης στις εκλογές».
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- ELLA Resorts: Ανάπτυξη, επενδύσεις και βιώσιμη φιλοξενία στη Μεσόγειο
- Συνάντηση Μητσοτάκη με τον Panay της Amazon – Στο τραπέζι νέες επενδύσεις και η ενσωμάτωση της ελληνικής γλώσσας σε Kindle και Alexa
- Οι μεγάλοι παίκτες του real estate επενδύουν σε τουριστικά ακίνητα και φιλοξενία
- Mega deal για την SpaceX: Αποκτά την Anysphere έναντι $60 δισ. – Ενισχύει την παρουσία της στην αγορά AI
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.